Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Ροδοκανάκης

Πένθος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Ροδοκανάκης

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί στον χώρο της γαστρονομίας, με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Ροδοκανάκης ένας αγαπητός σεφ. Ο ξαφνικός θάνατος του, έχει προκαλέσει σοκ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης εξέφρασε τη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του και απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Αγαπητός με εξαίρετο ήθος, σωστός οικογενειάρχης με πάθος για τη μαγειρική τέχνη. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της μαγειρικής. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Η απώλεια αγαπητών συναδέλφων απροσδόκητα μας γεμίζει θλίψη. Στο χαμό συναδέλφων όπως του Γιάννη έχουμε την ηθική υποχρέωση να τιμούμε τη μνήμη τους. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Ωστόσο, ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί και στην βασιλική οικογένεια. Έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπητό μέλος. Η είδηση που θα διαβάσετε εδώ θα σας σοκάρει.

Γιάννης Ροδοκανάκης σεφ πέθανε

Θρήνος - Πέθανε ο Μπάμπης Κούπας

Θρήνος επικρατεί στην στρατιωτική οικογένεια της ΣΜΥ με την είδηση πως πέθανε ο Ίλαρχος Μπάμπης Κούπας, σε ηλικία 49 ετών. Το πένθος είναι ασύλληπτο.

Λίγες ώρες νωρίτερα σόκαρε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η Ροζίνα Ασσέρ Πάρδο.

«Οι απόφοιτοι της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών Τάξεως 1992 καταταγέντες το έτος 1990, εκφράζουμε την θλίψη μας για τον πρόωρο χαμό του συμμαθητή μας Ιλάρχου (ΦΤΘ) Χαραλάμπου Κούπα εκ Λαμίας,σύζυγο και πατέρα δυο παιδιών, ο όποιος έφυγε από τη ζωή μετά από αγώνα που έδωσε με την επάρατη νόσο από την όποια νικήθηκε.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους και ευχόμαστε να έχουν την εξ’ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας .

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Θεσσαλονίκης (περιοχή Χαριλάου) της Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι.

Καλό ταξίδι και καλή Ανάπαυση Συνάδελφε, συμμαθητή και φίλε Χαράλαμπε».

Πηγή: LamiaReport