Απέραντη θλίψη στην βασιλική οικογένεια - Σε πένθος η βασίλισσα

Θρήνος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απέραντη θλίψη στην βασιλική οικογένεια - Σε πένθος η βασίλισσα

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει στη βασιλική οικογένεια από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος που ήρθε να σοκάρει τη βασίλισσα, η οποία με τη σειρά της βυθίστηκε στο, μιας και έχασε ένα πολύ κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας δείχνει να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς έχασε από τη ζωή της ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ.

Τόσο ο σύζυγός της όσο και τα παιδιά της, προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της για να την στηρίξουν, μετά από αυτή τη μεγάλη απώλεια που βίωσε και να της δώσουν κουράγιο, σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη και για την ίδια αλλά και για τη χώρα της, η οποία χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό.

Δύσκολες ώρες ωστόσο δείχνει να περνάει γενικά η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, μετά και από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι για τον βασιλιά. Δείτε εδώ τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Γι΄αυτό το λόγο βυθίστηκε στο πένθος η βασίλισσα και ξέσπασε η θλίψη στη βασιλική οικογένεια

Ο λόγος γίνεται για τον Πολ Μπράντραμ, ο οποίος ήταν ξάδελφος της Βασίλισσας και, μάλιστα, έναν εκ των πιο κοντινών της. Η βασιλική οικογένεια της Ρουμανίας ήταν αυτή, που μετέδωσε τα δυσάρεστα νέα στα social media, όπου αναφέρεται πως, προ ημερών και, συγκεκριμένα, στις 9 Μαΐου, ο Μπράντραμ απεβίωσε στο Λονδίνο.

Πολ Μπράντραμ πέθανε

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «έναν άνθρωπο διακριτικό, γενναιόδωρο και εξαιρετικά συνδεδεμένο με την οικογένεια», με την οικογένεια της Ρουμανίας να αποστέλλει κάρτα συλλυπητηρίων στη σύζυγό του, Κατρίν.

Ο Πολ Μπράντραμ ήταν γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας και της Δανίας και ενός ανωτέρου στελέχους του βρετανικού στρατού, του Ρίτσαρντ Μπράντραμ, με τον ίδιο να γεννιέται την Πρωταπριλιά του 1948 και να περνά όλη του τη ζωή στον τομέα της οικονομίας και των τραπεζών. Ο ίδιος είχε «βαθιές» σχέσεις με ουκ ολίγα πρόσωπα σε αρκετές βασιλικές οικογένειες, μεταξύ των οποίων και σε αυτή της Ισπανίας, η οποία ζει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό, ενώ η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος ήταν επίσης σε στενή επικοινωνία μαζί του.