Κέρκυρα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο της 29χρονης - «Έχουμε σοκαριστεί όλοι γιατί...»

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέρκυρα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο της 29χρονης - «Έχουμε σοκαριστεί όλοι γιατί...»

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι γιατί η κοπέλα δεν είχε τίποτα», είπε στενός φίλος της 29χρονης που πέθανε μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου στην Κέρκυρα. Οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το θάνατο της, συγκλονίζουν.

Την κοπέλα βρήκε λιπόθυμη ο συνοδός ενός παιδιού που άκουσε το κλάμα του μωρού της 29χρονης.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 - 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας μιλώντας στο Star, ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Η κοπέλα δεν είχε τίποτα, για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι. 29 ετών τι να έχει;», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης, περιγράφοντας τι συνέβη είπε: «Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι»..

Σύμφωνα με το Star, οι γιατροί σοκαρισμένοι τηλεφώνησαν αμέσως στον σύζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση.

Μια σοκαριστική είδηση ήρθε ωστόσο και από την Φθιώτιδα, όπου βρέθηκαν νεκροί δύο άντρες. Δείτε εδώ τι συνέβη. Τραγωδία.

Πηγή: iefimerida.gr

Τι έγραφαν οι πρώτες πληροφορίες για την 29χρονη που πέθανε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας. Η 29χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του δωματίου, στο νοσοκομείο στη Κέρκυρα, ωστόσο δεν ήταν αυτή που νοσηλευόταν. Διαβάστε όλα όσα λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό που σοκάρει.

Απίστευτο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα για μια νεαρή μητέρα 29 ετών.Η μητέρα που νοσηλευόταν το παιδί της στο νοσοκομείο στο τμήμα της Παιδιατρικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο πάτωμα του δωματίου.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και για πολλή ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς επιτυχία. Η άτυχη γυναίκα έμενε στο Σιδάρι μαζί με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά, όπως αναφέρει και το corfutvnews.gr.