Σοκ στην Καλλιθέα - Έριξαν βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκ στην Καλλιθέα - Έριξαν βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Σοκ έχει προκληθεί στην Καλλιθέα με την είδηση πως έριξαν βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Όλα συνέβησαν στις 9.30 το πρωί στη Θησέως. Η 34χρονη πήγαινε στο γραφείο της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα με μάσκα στο πρόσωπο. Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για το περιστατικό στην Καλλιθέα με την 34χρονη γυναίκα

Κόσμος έτρεξε να βοηθήσει το θύμα και ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η 34χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan, σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπο και σε άλλη σημεία του σώματός της. Ωστόσο να αναφέρουμε πως συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο της 29χρονης στην Κέρκυρα! Όλα όσα ανέφεραν!

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη δεύτερη γυναίκα που έκανε την επίθεση, ενώ ελέγχει και τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια που σημειώθηκε η επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: protothema.gr

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα

Μία πραγματική οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Λάρνακα της Κύπρου, μιας και ένας 23χρονος νεαρός, δε δίστασε να πυροβολήσει και να σκοτώσει την 21χρονη αδελφή του, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρίου ήταν και εγκυμονούσα.

Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα ενώ παρών στην στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.

Έγκλημα στη Λάρνακα

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή σήμερα είχε τα γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Πηγή: eleftherostypos.gr