Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Καλλιθέα - «Έτρεχε αίμα από τα μάτια της»

Απίστευτα ντοκουμέντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Καλλιθέα - «Έτρεχε αίμα από τα μάτια της»

Οι μαρτυρίες που έχουν προκύψει μετά την επίθεση που έγινε στην 34χρονη στην Καλλιθέα, προκαλούν κανονικό σοκ, μιας και μερικοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί όταν ο δράστης έριξε το βυτριόλι, παρατήρησαν πως έτρεχε αίμα από τα μάτια της.

Η 34χρονη πήγαινε στο γραφείο της, όταν ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.

Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν με την επίθεση στην 34χρονη. Δείτε εδώ και θα πάθετε σοκ!

Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το καυστικό υγρό ήταν τόσο δύνατο που από το μάτι της 34χρονης έτρεχε αίμα. Η 34χρονη μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηκλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: protothema.gr

Όπως όλα δείχνουν, η 34χρονη στην Καλλιθέα, έχασε το μάτι της

Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα, μετά την επίθεση το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.