Συγκλονιστικές καταθέσεις για την 34χρονη από την Καλλιθέα - «Μπήκε μέσα ουρλιάζοντας»

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστικές καταθέσεις για την 34χρονη από την Καλλιθέα - «Μπήκε μέσα ουρλιάζοντας»

Η υπόθεση της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε χθες το μεσημέρι την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με τις καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη, να είναι απλά συγκλονιστικές. Όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου, η γυναίκα μπήκε μέσα ουρλιάζοντας και αμέσως οι γιατροί την περιποιήθηκαν.

Ο γιατρός της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, Πάρις Μπουλές, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε ότι η «η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι, «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα».

Η επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα, αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά. Δείτε εδώ μερικά από τα εγκλήματα με βιτριόλι που έμειναν στην ιστορία.

Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της.

«Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε από την νεαρή που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».

Όπως εξήγησε ο γιατρός, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, αλλά ο αγώνας ξεκινά για αυτήν τη γυναίκα στη φάση της αποκατάστασης.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

Αυτά ήταν τα μόνα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην κλινική, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: iefimerida.gr

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση στην Καλλιθέα

Εξελίξεις έχουμε αναφορικά με την 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Διαβάστε παρακάτω πως είναι η υγεία της και ποια αυτά που είπε η οφθαλμίατρος, που την έχει αναλάβει.

Η οφθαλμίατρος που ανέλαβε την 34χρονη γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους πως σήμερα η κατάστασή της ήταν καλύτερη από χθες και πρόσθεσε ότι έδωσαν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι και πως η ίδια εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανόν να μη χάσει τελικά την όρασή της. Η 34χρονη Ιωάννα μεταφέρθηκε σήμερα σε δημόσιο νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr.