Βίντεο σοκ από τη στιγμή της επίθεσης στην 34χρονη

Δείτε τη να βγαίνει ουρλιάζοντας από το κτίριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο σοκ από τη στιγμή της επίθεσης στην 34χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τις κάμερες ασφαλείας, και δείχνει την άτυχη 34χρονη κοπέλα να τρέχει ουρλιάζοντας λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα, της οποίας τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε στο Mega ο Κώστας Στάμου, φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Τι σχολίασε ο Χρήστος Φερεντίνος για την 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση στην Καλλιθέα

Ο Χρήστος Φερεντίνος, ήταν ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση στην Καλλιθέα, μιας και ήταν παίκτρια του Deal. Για το λόγο αυτό, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, έκανε μερικές δηλώσεις για εκείνη και για το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος της.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Καλλιθέα, στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει, ένα σωρό πληροφορίες γύρω από την 34χρονη.

Συγκλονιστικές είναι και οι καταθέσεις όσων βρέθηκαν μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα. Δείτε εδώ τι αναφέρει το προσωπικό του νοσοκομείου.

Μία από αυτές έχει να κάνει και με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος, Deal. Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην κοπέλα, σχολιάζοντας πως ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αποτρόπαιη την επίθεση που δέχθηκε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο: