Θρήνος - Πέθανε ο Λάκης Παπαδόπουλος

Πένθος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Λάκης Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Λάκης Παπαδόπουλος και η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει τον θρήνο.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού και Εισαγωγικού συλλόγου της Πάτρας για το θάνατο του:

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους και την Εμπορική οικογένεια της πόλης μας για την απώλεια του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Απόστολου Παπαδόπουλου. Ο Απόστολος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια μέσα από τον Σύλλογο μας τον εμπορικό κόσμο και την πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1996 – 1997. Αποτελεί για όλους μας λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματία, συνδικαλιστή, οικογενειάρχη.

Ευτύχισε να δει εγγόνια και τα παιδιά του Τρύφωνα και Αμαλία άξια και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξοδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα το Σάββατο 23/5 στις 11:00 πμ.

Λάκης Παπαδόπουλος Πέθανε

Ωστόσο, θρήνος επικράτησε και με το θάνατο αγαπημένου μουσικού που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες. Η είδηση προκαλεί σοκ. Δείτε εδώ ποιος ήταν.

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Ροδοκανάκης

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικράτησε και στον χώρο της γαστρονομίας, με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Ροδοκανάκης ένας αγαπητός σεφ. Ο ξαφνικός θάνατος του, έχει προκαλέσει σοκ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης εξέφρασε τη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του και απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Αγαπητός με εξαίρετο ήθος, σωστός οικογενειάρχης με πάθος για τη μαγειρική τέχνη. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της μαγειρικής. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Η απώλεια αγαπητών συναδέλφων απροσδόκητα μας γεμίζει θλίψη. Στο χαμό συναδέλφων όπως του Γιάννη έχουμε την ηθική υποχρέωση να τιμούμε τη μνήμη τους. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Ωστόσο, ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί και στην βασιλική οικογένεια. Έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπητό μέλος. Η είδηση που θα διαβάσετε εδώ θα σας σοκάρει.

Γιάννης Ροδοκανάκης σεφ πέθανε