Θρήνος - Πέθανε η Ελένη Καϊμά

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η Ελένη Καϊμά

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση,πως σε ηλικία 44 χρόνων μετά από μια πολυήμερη μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, πέθανε Ελένη Καϊμά, πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή».

Προ δεκαημέρου η δραστήρια πρόεδρος της «Αρωγή» είχε εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή στην ΜΕΘ. Για δέκα περίπου ημέρες έδωσε γενναία μάχη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους από την Οιχαλία, το Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και τα Τρίκαλα.

Σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση πως πέθανε η Καίτη Κυριακοπούλου. Δείτε εδώ τις σπαρακτικές λεπτομέρειες για το θάνατό της.

Ελένη Καϊμά θάνατος

Η κα Καϊμά επί σειρά ετών είχε αναλάβει τα ηνία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» μετά το θάνατο του προέδρου Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου. Όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε το τιμόνι της «Αρωγή» έδωσε σκληρές μάχες για την ανάδειξη θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ και την επίλυσή τους.

Έδειξε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στα ΑμεΑ, πρωτοστατώντας στη συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών και καπάκια για την αγορά αμαξιδίων. Δραστήριο άτομο σε όλους τους τομείς συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής της, σήμερα ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 το απόγευμα ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στις 18:00.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από την Ελένη Καϊμά, πέθανε και μία σταρ του Netflix

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού, με την είδηση πως η γνωστή παλαιστής και σταρ ενός πολύ γνωστού ριάλιτι του Netflix, πέθανε σε ηλικία 22 ετών, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Η οργάνωση «Friday by Stardom Wrestling » που προωθεί την γυναικεία πάλη επιβεβαίωσε την είδηση και ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τον θάνατό της Χάνα Κιμούρα. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, λίγο πριν πεθάνει, είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδήλωναν πως είχε πέσει θύμα εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο.

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής έδωσε τέλος στη ζωή του. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στα Instastories ήταν χθες, που παρουσίασε μια φωτογραφία με την γάτα της, με μια λεζάντα που έγραφε «Αντίο».

Χάνα Κιμούρα θάνατος

Νικήτρια του βραβείου Farding Spirit 2019, η Κιμούρα ήταν ένα από τα μέλη του καστ της ιαπωνικής τηλεοπτικής σειράς «Terrace House», προτού τα γυρίσματα ανασταλούν λόγω κορωνοϊού. Το ριάλιτι σόου ακολουθεί τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες που ζουν προσωρινά μαζί σε ένα σπίτι.

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατό της στο Twitter, σήμερα, το Stardom, ανέφερε: «Παρακαλώ να σεβαστείτε την οικογένεια του θύματος και να αφήσετε λίγο χρόνο για την επεξεργασία των γεγονότων».

Οι ανησυχίες για την παλαιστή εντάχθηκαν χθες όταν η Κιμούρα ανάρτησε φωτογραφίες αυτοτραυματισμού της στο Twitter μαζί με μηνύματα που έγραφαν: «Δεν θέλω να είμαι πια άνθρωπος. Ήθελα μια ζωή που να με αγαπούν. Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Αντίο».

Πηγή: iefimerida.gr