34χρονη βιτριόλι: «Έτσι ήταν η γυναίκα που μου επιτέθηκε»

Μαρτυρία - σοκ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
34χρονη βιτριόλι: «Έτσι ήταν η γυναίκα που μου επιτέθηκε»

Η άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε, τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό, με την ίδια να αποκαλύπτει, πως ήταν εντελώς αμίλητη και ψυχρή, όταν έγινε το συμβάν.

Την πρώτη επίσημη περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έδωσε στους αστυνομικούς η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

«Ηταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι», ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ολα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω».

Απαντήσεις έδωσε και η γιατρός της 34χρονης. Δείτε εδώ τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ασχολούνται με τις έρευνες, θα χρειαστούν αρκετές καταθέσεις από την 34χρονη για να μπορέσουν να «σκιαγραφήσουν» το προφίλ της γυναίκας που της επιτέθηκε με αυτόν τον τρόπο. Η ίδια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει υποστεί σοκ, κάτι το οποίο δεν διευκολύνει τη μνήμη της. Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στο να κερδίσουν βήμα βήμα με προσοχή την εμπιστοσύνη της και να της δείξουν ότι είναι στο πλευρό της και πως «δεν έχει κανέναν λόγο πλέον να φοβάται για το παραμικρό».

Επίθεση με βιτριόλι μαρτυρία

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες, όταν συνάντησαν την άτυχη γυναίκα, επικεντρώθηκαν σε ερωτήσεις σχετικά με το αν υποψιάζεται ποιο είναι το πρόσωπο που ήθελε να της κάνει κακό, αλλά και αν είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν. Το θύμα δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά το πρόσωπο που μπορεί να της επιτέθηκε, ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός να προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον ή να πρόκειται για γυναίκα που έχει άμεση σχέση με πρόσωπα από τη δουλειά της.

Πρακτικά, όπως τονίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στον «Ε.Τ.», αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συζητήσουν μαζί της πολλές φορές για να βρουν την άκρη του νήματος. Την ίδια στιγμή, ξεκίνησαν ήδη μια παράλληλη έρευνα σχετικά με το εάν τα όσα κατέθεσε μπορούν να οδηγήσουν κάπου.

«Οι έρευνες είναι ακόμη στην αρχή τους», τονίζουν οι αρμόδιοι αστυνομικοί, οι οποίοι έως τώρα έχουν λάβει πάνω από 21 καταθέσεις από άτομα του συγγενικού, φιλικού και επαγγελματικού της κύκλου. Ταυτόχρονα, επικεντρώνονται και στο βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο διέφυγε η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο. «Ζήτησε να με δει. Είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα τι μπορεί να έχει συμβεί. Πάλι μου είπε ότι δεν είχε απολύτως καμία κόντρα», δήλωσε ο κ. Λύτρας. Ο ίδιος, μιλώντας αργότερα την ίδια ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι «η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρία», σημειώνοντας πως αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η 34χρονη μέσα από το νοσοκομείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Η άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, στους ανθρώπους που παρακολουθούν τις εξελίξεις της υπόθεσής της και αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα μέσω του κεντρικού δελτίου του Star. Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, η όμορφη κοπέλα κατακλύζεται από την πρώτη στιγμή από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια της 34χρονης στον τηλεοπτικό σταθμό Star το Σάββατο.