Θεσσαλονίκη: Έκτακτο - Βρέθηκε πτώμα άνδρα απέναντι από το ΑΠΘ

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Έκτακτο - Βρέθηκε πτώμα άνδρα απέναντι από το ΑΠΘ

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε απέναντι από το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης και στην περιοχή επικρατεί φρίκη. Επί τόπου βρέθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η σορός του άνδρα φέρεται να βρισκόταν για ώρες εκεί, όπως μετέδωσε το thestival.gr.

Φρίκη επιρκάτησε και στη Σαντορίνη, όταν η πυροσβεστική ανέσυρε έναν νεκρό άνδρα, ο οποίος είχε πέσει μέσα στη δεξαμενή νερού του σπιτιού του.

Θεσσαλονίκη ΑΠΘ πτώμα άνδρα

Θρίλερ επικράτησε και στον Βόλο όταν βρέθηκε πτώμα άνδρα στο λιμάνι

Θρίλερ επικράτησε στον Βόλο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι. Ο 75χρονος αναζητούνταν πολλές ώρες ωστόσο, δυστυχώς η εξαφάνιση του είχε τραγικό τέλος, με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια.

Ο ημεδαπός άνδρας είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στο λιμάνι του Βόλου, αλλά εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του, με το Λιμενικό να ξεκινά έρευνες για την αναζήτησή του. Στις έρευνες μετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Ο άνδρας βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του κεντρικού λιμένα Βόλου, κοντά σε μία πλωτή προβλήτα χωρίς τις αισθήσεις του. Ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου,ενώ θλίψη προκάλεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά για θανατηφόρο τροχαίο, που έλαβε χώρα στη Σάμο.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ και στην Παλαιά Φώκαια: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στην παραλία

Σοκ στην Παλαιά Φώκαια, καθώς βρέθηκε σορός άνδρα στην παραλία. H σορός του 53χρονου εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Περαστικοί αντίκρισαν τον αναίσθητο άνδρα και αμέσως τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο. Με τη συνδρομή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό του άνδρα, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: iefimerida.gr