Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά σε εργοστάσιο

Η φωτιά είναι υπό έλεγχο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά σε εργοστάσιο

Φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο της AKFA περίπου στις 17:00, πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ και είναι η δεύτερη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η προηγούμενη ήταν στις 21 Μαρτίου, στις δεξαμενές.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του tvstar.gr, η φωτιά ξέσπασε στο κτήριο της παραγωγής για διαθερμικό λάδι. Την πυροσβεστική Χαλκίδας ενισχύουν δυνάμεις από τους όμορους νομούς και από περιοχές της Εύβοιας, ενώ να σημειωθεί ότι πρόσφατα φωτιά είχε πιάσει και ένα εργοστάσιο στην Αυλίδα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση επιχειρούν 15 αυτοκίνητα και 40 πυροσβέστες. Στη φωτιά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο περιφερειακός δ/ντης ΠΥ Στερεάς Μάριος Αποστολίδης, ο δ/κτης της Εύβοιας, Σίμος Αποστόλου και ο δ/κτης της Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης, ενώ μεγάλη υπήρξε και η κινητοποίηση για φωτιά στα Μέγαρα. Δείτε εδώ τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή που προκάλεσε.

Εκεί βρέθηκαν η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ο αντιδήμαρχος Αυλίδας, Λευτέρης Λειβαδίτης, ο αντιδήμαρψος τεχνικών υπηρεσιών, Βασίλης Γουρνής και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Αυτή την ώρα, η φωτιά είναι υπό έλεγχο.

πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός - Φωτιά στον Κορυδαλλό

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Σχιστό Κορυδαλλού, μιας και μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, και μάλιστα, κοντά σε μία κατοικημένη περιοχή, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν την φωτιά, με δεκάδες πυροσβέστες να συμμετέχουν στην επιχείρηση.

Πέρα από τη φωτιά στον Κορυδαλλό, μεγάλη φωτιά ξέσπασε και πριν από μερικές μέρες και στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη αφού έχουμε φωτιά σε επιχείρηση με ελαστικά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες; Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Δείτε τις εικόνες.

Σε πλήρη έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβέστες τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 17.00 το απόγευμα, σε επιχείρηση με ελαστικά στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας που κατέφθασαν πρώτες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε η περιοχή έχει καλυφθεί με μαύρο καπνό, ενώ σημειώνονται ακόμα και εκρήξεις.

Η επιχείρηση βρίσκεται επί της οδού Μικράς Ασίας στα Διαβατά. Η φωτιά καίει ελαστικά και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η αστυνομία και αναμένονται ενισχύσεις. Να πούμε πάντως ότι μια συγκλονιστική είδηση ήρθε και από την Ρωσία, όπου είχαμε δέκα νεκρούς ύστερα από φωτιά.

Πηγή: grtimes.gr