Επίθεση με βιτριόλι: Θα δει το βίντεο ντοκουμέντο η 34χρονη

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για τις Αρχές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Θα δει το βίντεο ντοκουμέντο η 34χρονη

Προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία για την μαυροφορεμένη γυναίκα, η άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, πρόκειται να δει αύριο το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, για να μπορέσει να αναγνωρίσει ορισμένα στοιχεία πάνω της.

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, πλησιάζουν οι Αρχές.

Μάλιστα η Δευτέρα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν επεξεργαστεί και «καθαρίσει» τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο θα τα δείξουν στην Ιωάννα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα της Ιωάννας. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Η Αστυνομία ελπίζει ότι ίσως η άτυχη γυναίκα – η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ- θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες. Οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να την βλάψουν.

Επίθεση με βιτριόλι νέα στοιχεία

Επιπλέον, στον ΑΝΤ1 μίλησε ένας καταστηματάρχης, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη γυναίκα, σημειώνοντας ότι είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Τα λάθη της μαυροφορεμένης που έκανε την επίθεση με βιτριόλι

Αυτά είναι τα λάθη της μασκοφόρου που έκαψε την Ιωάννα στην επίθεση με βιτριόλι. Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η γυναίκα δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά να της καταστρέψει το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το κίνητρο και τα λάθη που έκανε την ημέρα της επίθεσης στην Ιωάννα θα προδώσουν την γυναίκα με το βιτριόλι.

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την καταδικάσει σε αιώνιο μαρτύριο δίχως τέλος.

Τα μεγάλα λάθη και οι ύποπτες κινήσεις

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές το λάθος να κουβαλάει το κινητό της τηλέφωνο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι όσο και τις δύο προηγούμενες που κατασκόπευε και το χώρο, φαίνεται να λύνει το μυστήριο και να ξεσκεπάζει την πανούργα μασκοφόρο της Καλλιθέας.

Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για 10 ακόμη άτομα που ενδεχομένως να έχουν συνοδευτικό και υποστηρικτικό ρόλο θα δείξει τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της προ περασμένη Τετάρτης στο κτίριο όπου εργαζόταν η άτυχη Ιωάννα.

Ποια είναι η νεαρή γυναίκα που την παρακολουθούσε και πόσες φορές την επισκέφθηκε στην δουλειά της;