Νεκρός ο οδηγός του βυτιοφόρου που πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός ο οδηγός του βυτιοφόρου που πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Νεκρός είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου, που τυλίχθηκε στις φλόγες ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και δίπλωσε στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο οδηγός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εκτός του οχήματος με εμφανή εγκαύματα στο σώμα του, ενώ η φωτιά ξέσπασε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού.

Νεκρός οδηγός βυτιοφόρου

Στο σημείο βρίσκονται έξι οχήματα με 15 άνδρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λόγω του τροχαίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Εφέσου για τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα και από τον ανισόπεδο κόμβο Λιτοχώρου για τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.voria.gr

Μια ασύλληπτη τραγωδία ωστόσο, σημειώθηκε και στην Θεσσαλονίκη. Εντοπίστηκε πτώμα απέναντι από το ΑΠΘ.

Νεκρό μετά από φωτιά είχαμε και στην Γλυφάδα

Τραγωδία σημειώθηκε στους Αμπελόκηπους με άνδρα που έπεσε από τον ακάλυπτο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες ή τα αίτια που βρέθηκε εκεί και βρήκε ακαριαίο θάνατο με την πτώση του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό σημειώθηκε σε κτήριο, στη συμβολή των οδών Αχαΐας και Δουκίσσης Πλακεντίας, στους Αμπελόκηπους. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα, περιπολικό της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το άτομο απεγκλωβίστηκε από τον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σοκ έπαθαν και χθες στη Σκόπελο με γυναίκα που πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

πηγή: athensmagazine.gr