Επίθεση βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 35χρονη αφού επιτέθηκε στην Ιωάννα

Ανατριχιαστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίθεση βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 35χρονη αφού επιτέθηκε στην Ιωάννα

Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά για πρώτη φορά, καρέ καρέ το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, στην 34χρονη Ιωάννα, από την 35χρονη φερόμενη δράστρια.

Στο βίντεο φαίνεται η μαυροφορεμένη γυναίκα να τρέχει μετά την επίθεση, να μπαίνει στο ταξί και να εξαφανίζεται. Είχε μελετήσει όπως ανέφεραν στην εκπομπή όλες τις κινήσεις της. Η στιγμή ανατριχιάζει...

Αυτό είναι το προφίλ της φερόμενης δράστιδας για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό το μήνυμα έστειλε η φερόμενη δράστρια στην 34χρονη Ιωάννα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που της είχε στείλει η φερόμενη δράστρια.

Η Ιωάννα, όπως έγινε γνωστό, μόλις έμαθε ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη δεν μπορούσε να το πιστέψει και «πάγωσε» στο άκουσμα του ονόματος της. Ενώ, όπως αποκάλυψε την έχει δει πολύ λίγες φορές και αυτές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Για αυτό δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.

Ο δικηγόρος της, κ. Λύτρας τόνισε ότι πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο.

Καλλιθέα 35χρονη

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ''αν γνωρίζεις τον τάδε'', η Ιωάννα απάντησε ''όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος στον ΣΚΑΙ. Αυτό είναι το προφίλ της 35χρονης φερόμενης δράστιδας.