Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της 35χρονης φερόμενης δράστιδας

Γιατί είναι βασική ύποπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της 35χρονης φερόμενης δράστιδας
News 11.06.2020 14:15
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Αυτό είναι το προφίλ της 35χρονης φερόμενης δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα.

Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι που, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε σοβαρά την επαφή τους. Ο συγκεκριμένος άντρας άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ιστορία που ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά πρόκειται για υπόθεση που κρατάει μήνες.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 35χρονη με τον αδερφό της μίλησαν στο protothema.gr και είπαν ότι «το τελευταίο διάστημα δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά της». «Δεν είχε απασχολήσει, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τον αδερφό της, μας είχε πει ότι δούλευε σε συμβολαιογραφείο». «Ήταν πολύ περιποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν με φόρμες» είπε άλλη ένοικος. Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία απέκτησε "καθαρή" εικόνα της δράστιδας.

πηγή: protothema.gr

34χρονη Καλλιθέα: Για αυτό το λόγο έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα η φερόμενη δράστρια

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, το κίνητρο της δράστριας στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που πέταξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Περισσότερο σε λίγο...

Βγήκε στη δημοσιότητα το πρόσωπο της βασικής υπόπτου για την επίθεση

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία, εξασφάλισε το lawandorder.gr.

Η 35χρονη Ελληνίδα, πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν η ασφαλιστική όπου δούλευε το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα, κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Επίθεση με βιτριόλι ύποπτη μαυροφορεμένη γυναίκα

Πηγή: lawandorder.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής της μαυροντυμένης

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε στην Τατιάνα Στεφανίδου η θεία της 34χρονης - «Την έχει καταστρέψει»

Share