Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 10χρονη στις Αχαρνές

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 10χρονη στις Αχαρνές

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρες καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως εξαφανίστηκε ακόμα μία 10χρονη, αυτή τη φορά από τις Αχαρνές, με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκδίδει την ανακοίνωσή του για να βοηθήσει στον εντοπισμό της μικρής.

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, που εξαφανίστηκε από τις 18.30 του Σαββάτου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις με την Μαρκέλλα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκιακαι άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 10χρονη

Πηγή: protothema.gr

Αυτά είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στην αστυνομία για την εξαφάνισή της

Συγκλονίζει η 10χρονη Μαρκέλλα στα πρώτα της λόγια. «Γυναίκα με πήρε και μου έβαλε χειροπέδες και πονάω», είπε το κοριτσάκι που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, δυο ημέρες μετά την συγκλονιστική εξαφάνιση της.

Περισσότερες λεπτομέρειες που «παγώνουν» έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί. Μέχρι η μικρή να παραλειφθεί από την Αστυνομία η κυρία Σεραφημίδου μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει.

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε. Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα δώσει η αστυνομική έρευνα.

Δείτε τη μαρτυρία της στο thestival: