Αχαρνές: Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα που είχε εξαφανιστεί

Είναι καλά στην υγεία της;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αχαρνές: Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα που είχε εξαφανιστεί

Πριν από λίγο βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή των Αχαρνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του Ant1, "Πρωινοί τύποι", λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε η μικρή Ιωάννα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει να πάρει παγωτό και δε γύρισε ποτέ. Σύμφωνα με την εκπομπή το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του.

Ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις με την Μαρκέλλα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη.

πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός για την 10χρονη Ιωάννα: Πήγε να πάρει ένα παγωτό και δεν γύρισε

Συναγερμός για την 10χρονη Ιωάννα που πήγε να πάρει παγωτό και δεν γύρισε ποτέ.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αχαρνές με ένα 10χρονο παιδί να αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου από την περιοχή των Αχαρνών. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Σύμφωνα με τον πατέρα του, το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως “το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε” και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13.06.2020) από τις Αχαρνές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

πηγή: protothema.gr