Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη για την 35χρονη - Είχε και δεύτερο προφίλ στο Facebook

Κατασκόπευε την Ιωάννα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη για την 35χρονη - Είχε και δεύτερο προφίλ στο Facebook

Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη έγινε για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, μιας και έγινε γνωστό πως έκανε και δεύτερο προφίλ στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της άτυχης 34χρονης.

Η 35χρονη που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαϊου στην 34χρονη Ιωάννα Π. στο κτίριο που βρίσκεται η δουλειά σε ασφαλιστική εταιρία, κρατείται και ολοένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από τη δράση της πριν, αλλά και την ημέρα της επίθεσης.

Τον Νοέμβριο του 2018, η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν την πρώτη τους επαφή στο Facebook. Η κατηγορούμενη ξεκινά να κάνει like σε φωτογραφίες της Ιωάννας, αρχίζει να τη γνωρίζει. Ωστόσο η αστυνομία άνοιξε και το κινητό της. Τι βρήκε;

Επίθεση με βιτριόλι δράστρια

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω messenger αποκάλυψε το Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος».

Ο διάλογος Ιωάννας και κατηγορούμενης

Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018:

  • 35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;
  • Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.
  • 35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.
  • Ιωάννα: Οκ.
  • 35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;
  • Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.
  • 35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία. Μετά από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά.

Πηγή: iefimerida.gr

Τι έκανε στα social media η 35χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Όπως διαπιστώνεται μεσα απο την σελίδα της 35χρονης στο Facebook, η καθημερινότητα της μετά την επίθεση με το βιτριολι στην Ιωάννα που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, σημαδευοντας την για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι μόνο δεν άλλαξε, αντίθετα, έδειξε να μην την έχει επηρεάσει καθόλου.

Έτσι στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 βδομαδες μετά την επίθεση επισκέπτεται γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει και μάλιστα κάνει γνωστή την παρουσία της με check in στη σελίδα της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης, έστω και το παραμικρό που θα μπορούσε να κινήσει υποψίες.

"Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση" λέει στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφοταν μαζί της. " Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει" προσθέτει.

35χρονη βιτριόλι facebook