Επίθεση με βιτριόλι: Το "κρυφό" σημείωμα της 35χρονης - «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει»

«Καυτές» αποκαλύψεις για την υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Το

Γύρω από τον 40χρονο περιστρέφεται το «κρυφό» σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η φερόμενη ως δράστρια, έγραψε πως ή θα φύγει η ίδια από τη ζωή του, ή θα αναγκαστεί να την διώξει.

Το συγκεκριμένο σημείωμα αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η 35χρονη, διατηρούσε και δεύτερο προφίλ στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθεί την Ιωάννα.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν έκανε κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας θα το μάθει και θα γίνει κολιτσίδα με θεωρεί δεδομένη θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα η 35χρονη, σύμφωνα με το MEGA.

«Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» αναφέρει επίσης η 35χρονη.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει καταθέσει πως είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη η οποία είχε επικοινωνήσει μέσω Facebook με την Ιωάννα.

Από την πλευρά της η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει και υποστήριξε ενώπιον των αρχών: «Παρακολουθούσα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από γενικότερο ενδιαφέρον γιατί είναι γνωστή μου η Ιωάννα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της 35χρονης σχολίασε την ψυχολογική της κατάσταση

Νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως για την 35χρονη. «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει, ενώ έχει ματώσει τα χέρια της», ανέφερε ο δικηγόρος της σε νέες του δηλώσεις.

Σοκάρουν τα λόγια του Σάκη Κεχαγιόλου για την κατάσταση της υγείας της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με το δικηγόρο να αναφέρει πως η πελάτισσά του δεν τρώει και μένει άυπνη, έχοντας ματώσει τα χέρια της από τις χειροπέδες.

«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, αν και η 35χρονη φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση, βγαίνοντας σε μπαρ μετά την επίθεση.

«Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.

«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» ρώτησε, ρητορικά όπως διευκρίνισε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, θα φανεί να αποδειχτεί» είπε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως η 35χρονη θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου.

πηγή: athensmagazine.gr