35χρονη βιτριόλι: Την έβριζαν και της φώναζαν έξω από τα δικαστήρια - «Παλιοθήλυκο...»

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
35χρονη βιτριόλι: Την έβριζαν και της φώναζαν έξω από τα δικαστήρια - «Παλιοθήλυκο...»

Έβριζαν και φώναζαν στην 35χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, έξω από τα δικαστήρια. Γυναίκα, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Ethnos.gr την είπε «παλιοθήλυκο».

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη με σύμφωνη γνώμη δικαστή και εισαγγελέα. Η κατηγορούμενη δεν απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής, όπως δήλωσε έξω από την πρώην σχολή Ευελπίδων, ο συνήγορός της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου. Δείτε αναλυτικά εδώ.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονος Σάκης Κεχαγιόλου.

Έξω από τα δικαστήρια είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου που την αποδοκίμασε, ωστόσο η ίδια δεν αντέδρασε λεπτό.

Επίθεση με βιτριόλι: Το "κρυφό" σημείωμα της 35χρονης - «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει»

Γύρω από τον 40χρονο περιστρέφεται το «κρυφό» σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η φερόμενη ως δράστρια, έγραψε πως ή θα φύγει η ίδια από τη ζωή του, ή θα αναγκαστεί να την διώξει.

Το συγκεκριμένο σημείωμα αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η 35χρονη, διατηρούσε και δεύτερο προφίλ στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθεί την Ιωάννα.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν έκανε κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας θα το μάθει και θα γίνει κολιτσίδα με θεωρεί δεδομένη θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα η 35χρονη, σύμφωνα με το MEGA.

«Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» αναφέρει επίσης η 35χρονη.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει καταθέσει πως είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη η οποία είχε επικοινωνήσει μέσω Facebook με την Ιωάννα.

Από την πλευρά της η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει και υποστήριξε ενώπιον των αρχών: «Παρακολουθούσα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από γενικότερο ενδιαφέρον γιατί είναι γνωστή μου η Ιωάννα».

Πηγή: eleftherostypos.gr