Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η αλήθεια για το "ΧΑΛ" στα σημειώματα της 35χρονης

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η αλήθεια για το

Μία νέα αποκάλυψη έγινε για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, μιας και φαίνεται πως αποκωδικοποιήθηκε το «ΧΑΛ» που ήταν γραμμένο στα κρυφά σημειώματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 35χρονης κατηγορούμενης.

Σε μάγισσες και χαρτορίχτρες φαίνεται να είχε απευθυνθεί η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να ερμηνεύει τα «σημάδια» στη σχέση της με τον 40χρονο φίλο της. Από τις πιθανές επισκέψεις της σε ανθρώπους που ερμηνεύουν τα ζώδια ή που ρίχνουν χαρτιά ταρώ, η 35χρονη φαίνεται ότι κρατούσε σημειώσεις, με σημασία και ειρμό που μόνο εκείνη καταλάβαινε.

Στο σπίτι της στου Ζωγράφου οι αστυνομικοί βρήκαν χειρόγραφα σημειώματα που έγραφαν: «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...» και «Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

Να σημειώσουμε πως σήμερα, κόσμος μαζεύτηκε και ξεκίνησε μία λεκτική επίθεση απέναντι στην 35χρονη. Δείτε εδώ βίντεο από το συμβάν.

Κάπου αλλού η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου» και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Σε κάποιο από τα σημειώματα με τον γραφικό της χαρακτήρα έχει γράψει τη λέξη «ΧΑΛ». Πρόκειται για μια τράπουλα χαρτομαντείας, δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο. Ο δημιουργός της ασχολήθηκε με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες.

Η τράπουλα υποτίθεται ότι προλέγει τα μελλούμενα και περιλαμβάνει 32 κάρτες, που σχετίζονται και με τα 12 ζώδια. Οι κάρτες δίνουν πληροφορίες για θέματα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικογενειακά, ενώ τα ζώδια και οι πλανήτες που σχετίζονται με κάθε κάρτα δυνητικά προβλέπουν το χρονικό σημείο στο οποίο θα συμβούν διάφορα σημαντικά γεγονότα. Οι εμμονές της 35χρονης ίσως την είχε οδηγήσει να ρίχνει μόνη της τα χαρτιά της τράπουλας ΧΑΛ.

Πηγή: ethnos.gr

Η 35χρονη έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη, αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και την παρακολουθούσε. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός.

Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυxτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο, αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.