Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασμα από την Ιωάννα για την 35χρονη

«Δε ζήτησε μία συγγνώμη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασμα από την Ιωάννα για την 35χρονη

Η Ιωάννα δε δίστασε και έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από το νοσοκομείο για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, και τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής, ακούγοντας τι ακριβώς συνέβη σήμερα το πρωί που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Μέσω του δικηγόρου της μίλησε στον Alpha η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της απάνθρωπης επίθεσης με το βιτριόλι η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «περίμενα μια συγγνώμη».

Η 34χρονη από τη το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου που νοσηλεύεται, ενημερώθηκε ότι η γυναίκα που κατηγορείται ότι της κατέστρεψε το πρόσωπο με βιτριόλι, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Να σημειώσουμε πως η 35χρονη, ζήτησε να μπει σε ειδικό κελί στη φυλακή. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Επίθεση με βιτριόλι νοσοκομείο

Το θύμα της ανατριχιαστικής επίθεσης σχολιάζει τη στάση της κατηγορούμενης να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης κοπέλας, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και περιμένει την τελική δικαίωσή της.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του 40χρονου - «Δεν είχε σχέση με καμία από τις δύο»

Την πλευρά του 40χρονου άνδρα, ο οποίος άθελά του βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, όταν και συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της άτυχης Ιωάννας, μετέφερε μέσω του MEGA ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαβέρας.

Ο κ. Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος».

Ο δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το «μήλον της έριδος», τόνισε αρχικά ότι: «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του».

«Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός» τόνισε και συμπλήρωσε πως «ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο».

«Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός» υπογράμμισε και κατέληξε πως «θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

Πηγή: megatv.com