Ασύλληπτη τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο - Νεκρός ο 60χρονος

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτη τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο - Νεκρός ο 60χρονος

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Κορωπί Αττικής όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο άτομα, πατέρας και γιος έπεσαν μέσα σε πηγάδι. Ο 60χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης των δύο ανδρών επί της οδού Δάφνης με 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Εν ζωή ανασύρθηκε ο 40χρονος γιος του. Τραγωδία σημειώθηκε και στο Λόφο Στρέφη, όταν γυναίκα πήδηξε στο κενό.

τραγωδία Κορωπί

Ασύλληπτη τραγωδία εκτός από το Κορωπί και στην Κρήτη - Πνίγηκε 20χρονος

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστική, για έναν 20χρονο που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, στο νότο του Ν. Ηρακλείου, κοντά στην Μονή Οδηγήτριας. Η τραγωδία που σημειώθηκε είναι ασύλληπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive.gr, τον άτυχο νέο εντόπισαν άλλοι λουόμενοι και κάλεσαν σε βοήθεια. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, προκειμένου να βγάλουν τον 20χρονο στην παραλία.

Στο σημείο βρισκόταν γιατρός, ο οποίος ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον νεαρό, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, θρήνο προκάλεσε και ο θάνατος της γυναίκας που έπεσε στο κενό από το λόφο του Στρέφη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτος θρήνος στην Ηγουμενίτσα - Πνίγηκε 2χρονο κοριτσάκι

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας, η είδηση του θανάτου ενός 2χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στον ύπνο του, όταν πνίγηκε. Τι λένε οι πληροφορίες;

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, στην προσπάθειά του να βγει από αυτή.

Ηγουμενίτσα πνίγηκε 2χρονο κοριτσάκι

Το παιδί το βρήκαν οι γονείς του το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Πηγή: www.thespro.gr

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση πως βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Κρίστο Βλαντιμίροφ Γιαβάσεφ.