Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου - Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης που πέθανε

Αυτή τη «θεραπεία» της έδινε ο γιατρός - μαϊμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου - Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης που πέθανε

Συγκλονισμένη ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της με τις αποκαλύψεις που έκανε ο μητέρα της 14χρονης που κατέληξε από την θεραπεία του δήθεν ογκολόγου, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ..

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου» περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο o γιατρός μαϊμού, εξαπάτησε την οικογένειά της, παίζοντας με τον πόνο τους, για να τους κλέψει χρήματα.

Τα λόγια της μητέρα της 14χρονης που συγκλόνισαν την Ταιάνα Στεφανίδου

«Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση.. Τον συναντούσαμε σε διαγνωστικά κέντρα και σε μια κλινική των Αθηνών… Τα χρήματα που μας ζήτησε δεν θα πήγαιναν γι’ αυτόν, αλλά προκειμένου να παρασκευαστούν στην Ελβετία τα φαρμακευτικά σκευάσματα… Όταν πια μας έπεισε διακόψαμε την θεραπεία που κάναμε γιατί μας είπε ότι ήταν παντελώς άχρηστη και ότι το μόνο που θα μπορούσε να πάρει το παιδί ήταν παρενέργειες...

Η θεραπεία του περιελάμβανε σκευάσματα με θεραπευτική κάνναβη και ενέσεις αρτεμισίνης. Το παιδί είχε παρενέργειες και όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο μου έλεγε «μη φοβού! Όλα αυτά είναι παροδικά και το παιδί θα γίνει καλά» . Έφτασε στο σημείο να μου πει ότι ο όγκος εξαφανίστηκε και ότι οι παρενέργειες είναι λόγω των φαρμάκων και του διαλυμένου όγκου... Δεν πιστεύαμε ότι θα υπάρξει ένας άνθρωπος, τόσο βαθιά θρησκευόμενος όσο παρουσιαζόταν, ο οποίος θα παίξει με ένα παιδί και ειδικά στην κατάσταση που ήταν..

Τατιάνα Στεφανίδου γιατρός μαϊμού

Το παιδί παρουσίαζε πάντα παρενέργειες από τις θεραπείες που έκανε. Αυτός μας έλεγε ότι δεν υπάρχει όγκος. Κάποια στιγμή πήγαμε σε νοσοκομείο της Αθήνας και εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι δεν έχουμε αυτά που μας έλεγε εκείνος, αλλά κάτι άλλο. Όταν του μίλησαν οι γιατροί του «Παίδων» ήταν τελείως απαξιωτικοί για αυτόν. Εκεί για εμάς κατέρρευσαν όλα. Μας είπαν ότι έχουν έναν τεράστιο όγκο και εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι απατεώνας.Μας παρέπεμπε σε μια κλινική για να χειρουργήσει το παιδί μαζί με κάποιον άλλο, αλλά του είπα πώς δεν θα φύγουμε...» , είπε μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε ξεσπάσει και η θεία της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέα πριν λίγες εβδομάδες. «Την έχει καταστρέψει» είχε δηλώσει στον αέρα.