Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείο ανά 10 ημέρες για την 34χρονη Ιωάννα

Ανατριχιαστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείο ανά 10 ημέρες για την 34χρονη Ιωάννα

Χειρουργείο ανά 10 ημέρες για την 34χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι.Οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση που δέχθηκε

Ο Γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας συνεχίζεται, καθώς, όπως έγινε γνωστό, θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, η άτυχη γυναίκα προετοιμάζεται για το επόμενο χειρουργείο ενώ την ίδια ώρα ο δικηγόρος της 35χρονης δήλωσε πως η κατηγορούμενη είναι έτοιμη να μιλήσει, δείτε εδώ τις δηλώσεις του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου.

Οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε

Το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.

Την Ιωάννα επισκέφθηκε και εξέτασε, πριν από μία εβδομάδα, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα εγκαύματα στο αριστερό μάτι της Ιωάννας, τονίζοντας πως όλο αυτό είναι ένας μαραθώνιος. Επισήμανε πως το πρόβλημα είναι τα εγκαύματα στα βλέφαρα και ανά πάσα στιγμή μπορεί η λειτουργικότητα των βλεφάρων να μην είναι αυτή που πρέπει, να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα και τότε να χρειαστεί να παρέμβει.

«Εκλήθην την περασμένη Παρασκευή συμβουλευτικά και διαπίστωσα ότι έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά από τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το αριστερό μάτι της Ιωάννας στο τέλος θα έχει μια λειτουργική όραση, αλλά πραγματικά είναι ένας μαραθώνιος.

Αυτά μπόρεσα να διαπιστώσω μετά την επίσκεψη που της έκανα, αλλά μπορεί τις επόμενες μέρες να έχει μια μόλυνση, το βλέφαρο να μην κλείνει καλά, να έχουμε προβλήματα και να χρειαστεί να παρέμβουμε. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή αισιοδοξούμε για τη λειτουργικότητα του αριστερού ματιού. Το πρόβλημα είναι τα εγκαύματα στα βλέφαρα, τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί η λειτουργικότητα των βλεφάρων να μην είναι αυτή που πρέπει και να έχουμε προβλήματα από το μάτι. Και αυτό που λέμε σήμερα ότι μπορεί να έχουμε μια λειτουργική όραση, μετά από δύο μήνες να παλεύουμε να σώσουμε το μάτι της» είπε o κ. Γιώργος Κυμιωνής.

Σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας. Η ίδια γράφει περί «λευκής μαγείας». Δείτε τα εδώ.

Η 35χρονη κατηγορούμενη κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ετοιμάζει την απολογία της.

πηγή: athensmagazine.gr

34χρονη βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον συνήγορο της 35χρονης, Σάκη Κεχαγιόγλου

Έτοιμη να μιλήσει φαίνεται πως είναι η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε ότι δεν μπορεί να...

Συνεχίστε στο athensmagazine.gr για να μάθετε όλες τις νέες λεπτομέρειες!