Ασύλληπτος θρήνος στην Άρη - Πέθανε από κορωνοϊό Ιλια Πέτκοβιτς

Μεγάλη απώλεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος στην Άρη - Πέθανε από κορωνοϊό Ιλια Πέτκοβιτς

Ο πρώην προπονητής του Αρη, Ιλια Πετκοβιτς νικήθηκε από τον κορωνοϊό και πέθανε το Σάββατο. Στην ομάδα επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση του θανάτου του, όπως και σε όλο το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Σέρβος τεχνικός τις προηγούμενες μέρες πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα κορωνοϊού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο Πέτκοβιτς το Σάββατο έχασε τη μάχη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ιλία Πέτκοβιτς πέθανε

Ο Ιλια Πέτκοβιτς τη σεζόν 1999-00 βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του Άρη ενώ είχε καταγράψει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, ενώ ως προπονητής μεταξύ άλλων είχε περάσει και από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ασύλληπτο πένθος επικρατεί και με το θάνατο του Τζόελ Σουμάχερ.

Πηγή: iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Νόρμαν Χάντερ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πέθανε ο Νόρμαν Χάντερ από κορωνοϊό, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του και τους θαυμαστές του. Ο θρύλος της Λιντς έφυγε σε ηλικία 76 ετών στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο εκλιπών, μαζί με τους Τζακ Τσάρλτον και Μπόμπι Μουρ σχημάτιζαν μια τρομερά δυνατή αμυντική γραμμή για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και είχε το μετάλλιο από την μεγάλη και μοναδική επιτυχία των «τριών λιονταριών» μέχρι σήμερα, στο Μουντιάλ του 1966.

Έχοντας πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ και δυο Inter-Cities Fairs Cups, είχε γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λιντς στις 726 εμφανίσεις που είχε συμπληρώσει.

Με την εθνική ομάδα είχε μόλις 28 συμμετοχές, αλλά ήταν στέλεχος του γκρουπ που οδήγησε τη χώρα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, στην κορυφή του κόσμου.

Έπαιξε επίσης σε Μπρίστολ Σίτι και Μπάρνσλεϊ, ενώ πριν από μερικές μέρες είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε και τελικά νικήθηκε, στην ηλικία των 76 ετών. Στους 108 αυξήθηκαν ωστόσο οι νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό. Τι λένε οι πληροφορίες για τα νέα κρούσματα και την κατάσταση που επικρατεί;