"Μαύρισε" το Χόλιγουντ - Πέθανε ο Τζόελ Σουμάχερ

Θρήνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο πένθος βυθίστηκε το Χόλιγουντ αφού έγινε γνωστό πως πέθανε ο Τζόελ Σουμάχερ, 80 ετών, χτυπημένος από καρκίνο.

Ο Σουμάχερ έκανε μία λαμπρή καριέρα τόσο ως σκηνοθέτης όσο και ως σχεδιαστής κουστουμιών στο Χόλιγουντ. Από το 1985 όταν και σκηνοθέτησε την ταινία «Το μπαράκι του Σαν Έλμο», έκανε λαμπρή καριέρα, συνεργαζόμενους με σπουδαίους ηθοποιούς. Ανάμεσα στα έργα που σκηνοθέτησε είναι και το «Μπάτμαν για πάντα», όπως και οι ταινίες «Τα παιδιά της νύχτας», «Ξεχωριστή Μέρα», «8mm» κ.α.

Ο Σουμάχερ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με ηθοποιούς όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Μελ Γκίμπσον, ο Νίκολας Κέιτζ, ο Κόλιν Φάρελ και ο Μάθιου Μακ Κόναχι. Μεταξύ άλλων, είχε προταθεί για τον Χρυσό Φοίνικα για την ταινία «Ξεχωριστή Μέρα». Πριν από λίγες ημέρες έγινε επίσης γνωστό πως πέθανε η Βέρα Λιν

Πένθος για τον Πρίγκιπα - Μαυροφορεμένη στην κηδεία η βασιλική οικογένεια

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με την είδηση του θανάτου μίας αγαπημένης του ξαδέρφης. Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, εμφανίστηκε μαυροφορεμένη στην κηδεία προκειμένου να πει το τελευταίο "αντίο".

Ο λόγος γίνεται για την Ελισάβετ-Άννα, η οποία ήταν ξαδέλφη του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, όπως επίσης της Καρολίνας και της Στεφανίας, με το Πριγκιπάτο να «βάφεται στα μαύρα» χθες (17/6), όταν και την αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Η βαρόνος έχασε τη ζωή της, την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε νοσοκομείο του κρατιδίου, ένα μόλις μήνα πριν κλείσει τα 73α γενέθλιά της. Η Ελισάβετ-Άννα ήταν η μεγαλύτερη κόρη της Πριγκίπισσας Αντουανέτας και του Αλέξανδρου Νογκές, ενώ εκτός των άλλων είχε γίνει και νονά της Στεφανίας. Την ίδια στιγμή, σε πένθος έχει βυθιστεί και η ισπανική βασιλική οικογένεια. Δείτε εδώ ποιος πέθανε!

Θάνατος στην βασιλική οικογένεια του Μονακό

Η κηδεία ήταν θρησκευτική κι έγινε χθες το πρωί στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό, αν και δεν εμφανίστηκαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, που έπρεπε να ληφθούν για τον κορωνοϊό. Κάπως έτσι, μόνο τα στενά της συγγενικά πρόσωπα έπρεπε να είναι παρόντα, φορώντας υποχρεωτικά τη μάσκα τους, με τον Πρίγκιπα να έχει μάλιστα πρόσφατα βρεθεί θετικός.

Δίπλα στον Πρίγκιπα Αλβέρτο βρισκόταν η σύζυγός του, Σαρλίν, ενώ με την Πριγκίπισσα Στεφανία ήταν τα τρία της παιδιά. Την Καρολίνα, επίσης, συνόδευαν τα δικά της δύο παιδιά και ο σύζυγός της. Μετά την εξόδιο ακολουθία, έγινε η αποτέφρωση της σορού της Ελισάβετ-Άννας, κάτω από τα ίδια μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: athensmagazine.gr