Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη περιοχή του Κολοβρέχτη Ψαχνών, στην Εύβοια με τον Νίκο Ραφαήλ Σκεμπέ να βρίσκει τραγικό θάνατο. Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ένας νεαρός οδηγός, ο οποίος ήταν αθλητής του μπάσκετ, έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στον υγροβιότοπο.

Πέθανε Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Πρόκειται για τον 23χρονο μπασκετμπολίστα Νίκο - Ραφαήλ Σκεμπέ που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Θρήνο στον χώρο του αθλητισμού προκάλεσε και η είδηση πως πέθανε ο Ίλια Πετκοβιτς.

Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ τροχαίο

Θρήνος - Πέθανε ο Χάρης Παπαθεοδώρου

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Χάρης Παπαθεοδώρου. Είναι Πατρινός ζωγράφος, αγιογράφος και γλύπτης, γιος του γνωστού ζωγράφου Γρηγόρη Παπαθεοδώρου.

Ο Χάρης Παπαθεοδώρου διδάχθηκε στο πλάι του πατέρα του και διακρίθηκε για την δημιουργία πορτραίτων, πινάκων, σκηνικών, ντεκόρ, καρναβαλικών κατασκευών, τοιχογραφιών και έργων γλυπτικής. Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον Γρηγόρη Παπαθεοδώρου, στην αδελφή του εκλιπόντος, Βάσω Φανού και σε όλους τους οικείους του.

Ο Χάρης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα, και ήταν γιος του γνωστού ζωγράφου Γρηγόρη Παπαθεοδώρου. Από μικρή ηλικία φάνηκε η κλήση του στην ζωγραφική και πλάι στον πατέρα του ασχολήθηκε και διδασκόταν ταυτόχρονα σε διακοσμήσεις εκκλησιών, ζωγραφική, ντεκόρ καθώς και σε καρναβαλικές κατασκευές.

Το 1977 μαζί με τον πατέρα του αγιογράφησε ένα μεγάλο τμήμα του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας του Λονδίνου.

Κύρια ενασχόλησή του στην αρχή ήταν τα πορτραίτα, σκηνικά, ντεκόρ, καρναβαλικές κατασκευές καθώς και πίνακες ζωγραφικής σε Ιδιωτικές Γκαλερί της Αθήνας. Θρήνος επικρατεί και με το θάνατο του Αλέφαντου.

Πηγή: athensmagazine.gr