Κρήτη: «Λουκέτο» και πρόστιμο 15.000 ευρώ σε γνωστό μαγαζί

Συναγερμός στο νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρήτη: «Λουκέτο» και πρόστιμο 15.000 ευρώ σε γνωστό μαγαζί

Νέοι έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης με άσχημα αποτελέσματα αφού γνωστό μαγαζί έφαγε πρόστιμο 15.000 ευρώ και...λουκέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretapost, οι έλεγχοι έγιναν από κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας, η Δημοτική Αστυνομία και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. Όπως δήλωσε o Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι συνεχίστηκαν καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου και οδήγησαν στο «λουκέτο» μίας επιχείρησης για 15 ημέρες, ενώ βεβαιώθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ειδικότερα ελέγχθησαν 10 επιχειρήσεις, εκ των οποίων στη μία που επιβλήθηκε πρόστιμο, υπήρχαν περισσότεροι πελάτες από τον προβλεπόμενο αριθμό με βάση τα τετραγωνικά του καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και άλλες παραβάσεις σε σχέση με τα μέτρα που κάθε επιχείρηση οφείλει να τηρεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Να υπενθυμίσουμε πως συναγερμός σήμανε και σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης που βρέθηκε θετικό άτομο στον κορωνοϊό!

Λουκέτο σε 4 μαγαζιά στο Πόρτο Ράφτη - Ήταν ο ένας πάνω στον άλλο

Χαμός στο Πόρτο Ράφτη το Σαββατοκύριακο! 4 μαγαζιά και η πλαζ "έφαγαν" λουκέτο αφού δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο!

Όπως επιβεβαίωσε στο notioanatolika.gr ο πρόεδρος της ΚΔΕΜ, Χρήστος Μπισιώτης «τα στελέχη της ΕΑΔ ήρθαν στη δημοτική πλαζ γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Έλεγξαν τον αριθμό των λουομένων και βρήκαν ότι αντί των 221 ατόμων που μπορούσαν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, ήταν 237 και προχώρησαν στις σχετικές ενέργειες».

Το αποτέλεσμα ήταν να σφραγιστεί ο χώρος, ο οποίος παραμένει σφραγισμένος μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της σχετικής ένστασης που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος Μαρκοπούλου διά της αρμόδιας ΚΔΕΜ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι... συνεχίστε στο Athensmagazine.gr