Θρήνος - Πέθανε ο Τάσος Παναγιωτόπουλος

Θλίψη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Τάσος Παναγιωτόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο. Μία από τις σημαντικότερες μορφές του, ο Τάσος Παναγιωτόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια. Με την είδηση πως πέθανε επικρατεί θρήνος.

Ο εκλιπών πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Πατρών, όμως με τη διάλυση των ομάδων από τη χούντα και την ίδρυση του ΑΟ Πάτραι, αγωνίστηκε εκεί.

Αφούτου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική σε αρκετές ομάδες της περιφέρειας, ανάμεσά τους και οι πέντε κορυφαίες ομάδες της Αχαιας, Θύελλα Πατρών, Πάτραι, Αχαική, Παναιγιάλειος και Εθνικός Πατρών.

Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε η Πέπη Λαζαρίδου.

Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Βέης

Θρήνος επικρατεί στην Λέσβο με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Βέης. Ο DJ έχασε τη μάχη με την ζωή, από μια σπάνια ασθένεια.

Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης Βέης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας. Τελικά δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο η είδηση για την σπάνια νόσο πού έπασχε ο Γιάννης έκανε τον γύρω της Ελλάδας, προκαλωντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο και την οικογένεια του, με σκοπό να μαζευτεί το ποσό πού χρειαζόταν ώστε ο Γιάννης να μεταβεί στο εξωτερικό.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ή μητέρα του μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

Πηγή: lesvospost.com