Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Δεν υπάρχει κορωνοϊός» - Απίστευτος συνωστισμός σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα

Αδιανόητες εικόνες

«Δεν υπάρχει κορωνοϊός» - Απίστευτος συνωστισμός σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα
Ενημέρωση 13.07.2020 16:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όχι μόνο δεν τήρησαν ούτε τα προσχήματα, αλλά φώναζαν και τραγουδούσαν «δεν υπάρχει κορωνοϊός» μόνο πάρτι κι αλκοόλ! Οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτικές κι αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ατομική ευθύνη πάει περίπατο.

Εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν υπό τους ρυθμούς χιπ χοπ μουσικής και με την εικόνα τους «ωθούν» την κυβέρνηση να επαναφέρει μια ώρα αρχύτερα τα lockdown σε τοπικό επίπεδο.

Ηδη, ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε ότι ο κ. Μητσοτάκης εισηγήθηκε στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να γίνει απαγόρευση των πανηγυριών, δείτε εδώ τις λεπτομέρειες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου, μιας και η γενικότερη χαλάρωση, μόνο τροχοπέδη μπορεί να αποτελέσει για την έξοδό μας από την υγειονομική κρίση του κορονοϊού.

Στο beach bar, το χθεσινό event διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του beach bar ήταν εκείνοι μάλιστα που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα social media, παρουσιάζοντας με καμάρι το γεγονός ότι η επιχείρησή τους γέμισε ασφυκτικά.

Ωστόσο, με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωναν για το πάρτι ότι «Λόγω των μέτρων που υπάρχουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσέλευση στο Party θα γίνεται μόνο με κράτηση! Παρακαλώ όπως κάνετε την κράτηση άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας ! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Sao Team !»

Πηγή: ethnos.gr

Με τον συνωστισμό στα beach bar να συνεχίζεται, εντοπίστηκε και το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΠΘ

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε φοιτήτρια της Ιατρικής του ΑΠΘ. Η νεαρή κοπέλα, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωση βρίσκεται στο 3ο έτος των σπουδών της και έκανε την πρακτική της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η φοιτήτρια Ιατρικής δεν έχει συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι της. Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι το συμβάν επιβεβαίωσε στην τοπική ιστοσελίδα voria.gr και ο πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής. Αστέριος Καραγιάννης.

Όπως εξήγησε η φοιτήτρια έκανε την πρακτική της άσκηση και ενδεχομένως από εκεί να μολύνθηκε με τον ιό. «Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα από πού κόλλησε. Πάντως, ήδη γίνεται έλεγχος και στις υπόλοιπες συμφοιτήτριές της με τις οποίες ήταν μαζί στην πρακτική άσκηση», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πανεπιστήμιο είναι ουσιαστικά εκτός λειτουργίας καθώς όλη η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται εξ αποστάσεως» δήλωσε ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Θεόδωρος Δαρδαβέσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό είναι μεμονωμένο, θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διασποράς εντός του πανεπιστημίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Θετικά τα 7 από τα 45 δείγματα Σέρβων στο Πευκί Ευβοίας

Κορωνοϊός: Θετικό κοριτσάκι σε κατασκήνωση

Share