Πένθος για τον Γιώργο Πρίντεζη

Βυθίστηκε στη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Γιώργο Πρίντεζη

Πένθος έχει η οικογένεια του Γιώργου Πρίντεζη καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνονόματος παππούς του στη Σύρο. Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη απώλεια για τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσα σε τριάμισι χρόνια έχασε τον πατέρα και τους δύο παππούδες του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης (Σύρος, 22 Φεβρουαρίου 1985-) είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό. Οι κινήσεις του στο ποστ, το καλό του σουτ και η χαρακτηριστική του κίνηση με το ''πεταχτάρι'', τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους αθλητές στη θέση του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γιώργος Πρίντεζης πένθος

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με τα λόγια του και ο πρώην σύζυγος της Naya Rivera, της ηθοποιού που πνίγηκε στη λίμνη. Δείτε εδώ το σπαρακτικό μήνυμά του.

Πέρα από τον Γιώργο Πρίντεζη, στο πένθος έχει βυθιστεί και η Μίνα Χειμώνα

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της «Ηλέκτρας», τον οποίο ενσάρκωσε στην θρυλική σειρά του ANT1, Καλημέρα Ζωή. Με μία σπαρακτική ανάρτηση αποχαιρέτησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα της και η ανάρτησή της ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική.

«Σπίτι αδειανό, στο τηλέφωνο η γλυκιά και γνώριμη φωνή δεν απαντά, το κενό μεγαλώνει, η καθημερινότητα ανούσια, η απουσία τεράστια…. οι αντοχές μηδαμινές… ζωή ….χωρίς….. ΜΑΝΑ που πάς ;;;;;;;;; Μάνα μου…Μαριτσάκι μου….Κοριτσάκι μου, ομορφιά μου…ΠΟΥ;;; Καλό σου ταξίδι!», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Μίνα Χειμώνα, ενώ στην δεύτερη ανέφερε: «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου…και το ‘χεις πάρει μακριά… Φόρεσες τον ήλιο στο λαιμό σου κι εδώ δεν ξημερώνει πια….καλό σου ταξίδι ΜΑΝΑ μου…».

Μίνα Χειμώνα πένθος

Λίγα λόγια για τη Μίνα Χειμώνα η οποία βυθίστηκε στο πένθος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ μετά το τέλος του πρώτου της πτυχίου αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματική με την υποκριτική. Πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση το 1990 στην καθημερινή σειρά «Οικογένεια».

Ακολούθησε ο ρόλος της Μήδειας στην κοινωνική σειρά «Ανατολικός άνεμος» τη σεζόν 1991-1992. Το 1992, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Η Ελίζα και οι άλλοι» ενώ το 1993 έπαιξε μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Τμήμα Ηθών». Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό το 1993. Εκείνη τη χρονιά ξεκίνησε η καθημερινή σειρά «Καλημέρα Ζωή» στον ANT1 σε σκηνοθεσία και σενάριο Νίκου Φώσκολου. Στη σειρά ερμήνευσε το ρόλο της Ηλέκτρας Θεοχάρη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τους Γιώργο Βασιλείου, Φαίδωνα Γεωργίτση και Ελένη Κούρκουλα.

Το 1997, δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα, να αποχωρήσει από τη σειρά και να πρωταγωνιστήσει στους «Δύο Ξένους» στο ρόλο της Μίνας Αγγελοπούλου. Η ίδια απέρριψε την πρόταση και συνέχισε στο «Καλημέρα Ζωή». Τον Ιούλιο του 2005, παρά την ανανέωση της σειράς για 13η σεζόν, αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ζωή» μετά από 12 χρόνια συνεχής παρουσίας. Η τελευταία παρουσία της στη σειρά έγινε στο επεισόδιο 2927 όπου ο ρόλος της Ηλέκτρας Θεοχάρη μετακομίζει στην Αμερική. Μετά την αποχώρηση της από τη σειρά αφοσιώθηκε αποκλειστικά στο θέατρο όπου έχει συνεχή παρουσία μέχρι σήμερα.