Κορωνοϊός: Νέα ώρα για την ενημέρωση από το Νίκο Χαρδαλιά

Ενημερωθείτε, μας αφορά όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Νέα ώρα για την ενημέρωση από το Νίκο Χαρδαλιά

Ξεχάστε την ενημέρωση των έξι από το Νίκο Χαρδαλιά για το τι συμβαίνει στην χώρα μας με τον κορωνοϊό! Αποφασίστηκε κάτι διαφορετικό!

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα ο κ. Πέτσας, η ενημέρωση θα πραγματοποιείται στη 1 το μεσημέρι και όχι στις 6 το απόγευμα.

Μέχρι την επιστροφή του ο Νίκος Χαρδαλιάς περνάει τις μέρες του αγκαλιά με την κόρη του, δείτε εδώ φωτογραφίες.

Κορωνοϊός: Νέα έκτακτα μέτρα για τα χερσαία σύνορα

κορωνοϊός ενημέρωση

Πριν από λίγο μέσα από δηλώσεις που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα τα οποία θα επιβληθούν στα χερσαία σύνορα της χώρας προκειμένου να αποφευχθεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στν καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια (περιορίζεται ο αριθμός τους) και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ενώ κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Δείτε εδώ τη χθεσινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: ethnos.gr