Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Δρομοκαΐτειο!

Φόβος μην καταπνίξει ο Ιός το Χαϊδάρι

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Δρομοκαΐτειο!

Τεράστια ανησυχία και τρόμος ύστερα από την εμφάνιση ενός νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος στην περιοχή του Χαϊδαρίου και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο ψυχιατρείο!

θετική στο κορωνοϊό βρέθηκε μια ασθενής του Δρομοκαΐτειου που φιλοξενείται σε διαμέρισμα του νοσοκομείου στο Χαϊδάρι. Εκεί συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις ασθενείς. Η ασθενής εισήχθη τη Δευτέρα με πυρετό στο Τζάνειο για νοσηλεία. Της έγινε το τεστ και βρέθηκε θετική.

Τι συνέβη με το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Δρομοκαΐτειο;

ψυχιατρειο

Σήμερα, μεταφέρεται για νοσηλεία σε νοσοκομείο αναφοράς. Η ασθενής είναι μεσήλικη 40 με 50 ετών. Οπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ η ασθενής μαζί με τους άλλους τρεις ασθενείς στους οποίους θα γίνει τεστ, έκαναν τις προηγούμενες ημέρες βόλτες σε όλο το Χαϊδάρι και ο κίνδυνος διασποράς του ιού είναι μεγάλος, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν μπει και συνεργεία ελαιοχρωματιστών στο διαμέρισμα για να πραγματοποιήσουν εργασίες και είναι πιθανό να έχουν εκτεθεί κι αυτοί στον ιό...

Οι ασθενείς επισκέφθηκαν αρκετά καταστήματα και γενικά είχαν συναναστροφές με πολύ κόσμο. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ήταν αρκετοί και οι νοσηλευτές που επισκέφθηκαν το διαμέρισμα.

Ετσι λοιπόν, έχει σημάνει γενικός συναγερμός στο νοσοκομείο, όπου γίνεται ιχνηλάτηση και θα γίνουν μαζικά τεστ.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

8 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα

Τρόμος στην ΕΠΟ - Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού έκανε την εμφάνισή του!

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλοι όσοι εργάζονται ή έχουν την οποιαδήποτε επαφή με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς υπάρχουν υποψίες για το πιθανό ύποπτο θύμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα κορονωϊού, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αδειάζουν τα γραφεία στην Ομοσπονδία της ΕΠΟ λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού!

Αναστάτωση στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Όπως αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, ο υπάλληλος που εντοπίστηκε με συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της Covid-19 θα υποβληθεί σε εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στη νόσο.

Επίσης, αναφέρθηκε πως για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή να αδειάσουν τα γραφεία από τους υπαλλήλους, χωρίς πάντως προς ώρας να υπάρχει κάτι νεότερο.

ΠΗΓΗ: news.gr

Κορωνοϊός: Ανησυχεί την παγκόσμια κοινότητα η εξάπλωσή του - Φόβος για δεύτερο κύμα!