8 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα

Άγχος για περαιτέρω διασπορά

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
8 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα

Στην Πάτρα εμφανίστηκαν 8 νέα κρούσματα κορωνοϊού και οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την παρεμπόδιση πιθανής διασποράς.

Εκτενέστερα, οκτώ νέα κρούσματα κορoνωϊού εντοπίστηκαν χθες Δευτέρα στην Πάτρα.

Μεταξύ αυτών, ένας ταμίας σε δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και η κόρη του η οποία είναι φοιτήτρια σε χώρα του εξωτερικού.

Οι δύο νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, σύμφωνα με το Mega.

ΠΗΓΗ: news.gr

Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό τρεις Γερμανοί τουρίστες στο Μεσολόγγι

Κορωνοϊός: Τι θα γίνει με τα πανηγύρια τον Αύγουστο; - Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και η αγωνία για την τύχη των πανηγυρίων εντείνεται. Τι θα γίνει άραγε με τα πανηγύρια τον Αύγουστο; Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Με μεγάλη απογοήτευση μάθαμε ότι τα πανηγύρια φέτος είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, κάτι το οποίο φαντάζει εύλογο λόγω της τωρινής πραγματικότητας που βιώνουμε, της οποίας αναπόσπαστο μέρος ακόμη είναι ο κορωνοϊός...

Χαρακτηριστικά, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε τα εξής:

«Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο, καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο» είπε στο MEGA.

Παπαθανάσης

Ταυτοχρόνως, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο που θέλει ένα δεύτερο lockdown να κάνει πρεμιέρα στη ζωή μας και υποστήριξε πως δεν θα υπάρξει, υπό την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο. «Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορoνοϊού» δήλωσε.

Κορωνοϊός: 27 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Τα 4 στις πύλες αεροδρομίων