Κορωνοϊός: Σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι σε βίλα λόγω συνωστισμού - 15 έλεγχοι σε beach bar και κέντρα διασκέδασης

Πώς αντέδρασαν οι τοπικές αρχές...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι σε βίλα λόγω συνωστισμού - 15 έλεγχοι σε beach bar και κέντρα διασκέδασης

"Αυλαία" έπεσε για πάρτι στην περιοχή της Μυκόνου καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη στο νησί εξαιτίας έντονου συνωστισμού. Οι τοπικές αρχές ανησύχησαν για ενδεχόμενη διασπορά του κορωνοϊού και έβαλαν στοπ στο πάρτι.

Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο σε beach bar, κέντρα διασκέδασης, αλλά και σε βίλες όπου διοργανώνονται πάρτι και παρατηρείται συνωστισμός.

Απαγόρευση Κορωνοϊός Βίλα Μύκονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Παράλληλα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

Πώς έγινε η σύλληψη

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γείτονες για φασαρία σε βίλα που είχε νοικιαστεί και όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως γινόταν πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ζήτησαν από τον ενοικιαστή να βγει από το σπίτι, καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην οικία, και στη συνέχεια τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Δρομοκαΐτειο!

Κορωνοϊός: 57 νέα κρούσματα στην χώρα μας

Στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης για την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που εξεδόθη το απόγευμα της Τετάρτης, αναφέρεται πως τα νέα κρούσματα είναι 57.

Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 57 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4336, εκ των οποίων το 54.4% αφορά άνδρες.

1212 (28.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2157 (49.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

8 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 56 ετών. 2 (25.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 127 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Από κορωνοϊό πέθανε ο Σέσαρ Σαλίνας!

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 203 θανάτους συνολικά στη χώρα. 66 (32.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.