Πέθανε ο μαθητής που έφαγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια

Τραγωδία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέθανε ο μαθητής που έφαγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η τραγωδία που σημειώθηκε στη Φλώρινα, μιας και ο άτυχος μαθητής που έφαγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια πέθανε και σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την χώρα.

Βαρύ το κλίμα στο Βαρικό Φλώρινας, από όπου κατάγεται ο μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια.

Ο νεαρός χθες Τετάρτη υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Δηλητηρίαση μαθητή μανιτάρια

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί και στη Βαρυμπόμπη, όπου εντοπίστηκαν 3 νεκροί.

Πηγή: ethnos.gr

Θρήνος στον Βόλο - 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, με έναν 54χρονο να πεθαίνει αυτό αυτοπυροβολισμό, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί οι λόγοι, που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο ίδιος ήταν εγκεφαλικά νεκρός ήταν από το πρωί της Τρίτης (28/7), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 54χρονος αγρότης που αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο με περίστροφο το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Αγχίαλο, ενώ νωρίτερα μες στη μέρα έγινε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγρότης, για άγνωστο λόγο, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το περίστροφο στον κρόταφο και πυροβολώντας.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη εξαρχής

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που ερευνά την κατοχή του πιστολιού από τον 54χρονο.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία βίωσε μία μεγάλη απώλεια.

Πηγή: athensmagazine.gr