Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Σταμάτη: «Σπάει» τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό πολιτικό

Βίκυ Σταμάτη: «Σπάει» τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»
Ενημέρωση 31.07.2020 20:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη επιλέγει να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του γνωστού πολιτικού, ξεκαθαρίζοντας πως όλες οι δοκιμασίες που έχει περάσει η οικογένειά τους, έχουν επιβαρύνει την υγεία του.

Στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρεται με δήλωσή της η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με την κυρία Σταμάτη, «η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη».

«Αυτή τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα» προσθέτει. «Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η κυρία Σταμάτη.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορωνοϊό. H κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη έχει αναφερθεί κατά καιρούς στα προβλήματα υγείας του.

Πηγή: ethnos.gr

Τεστ για κορωνοϊό στον Τσοχατζόπουλο

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του και η κατάστασης της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική και υποβάλλεται σε εξετάσεις, αφού πρώτα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Μάλιστα έχει προσβληθεί και από πνευμονία, είχε πυρετό και έκανε τεστ για κορωνοϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

eleftherostypos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι νέες αναρτήσεις της Βίκυ Τσοχατζοπούλου στο Facebook - Τι ανέβασε;

Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο! Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος από...

Share