Στέφανος Χίος: Η οργισμένη απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου - «Τουιτάρει από την πισίνα στην Εκάλη...»

Έξαλλος ο δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέφανος Χίος: Η οργισμένη απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου - «Τουιτάρει από την πισίνα στην Εκάλη...»

Λίγο μετά το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλώντας τον αλήτη, ο Στέφανος Χίος θέλησε να του στείλει μία οργισμένη απάντηση, μέσα από την οποία τον ειρωνεύτηκε σχολιάζοντας πως τουιτάρει για εκείνον μέσα από την πισίνα του στην Εκάλη.

Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως είναι λογικό, σήκωσε μεγάλη συζήτηση. Μερικές ώρες αργότερα, ο Χίος μέσα από το "Μακελειό" έδωσε τη δική του απάντηση στα πυρά του συναδέλφου του.

Αυτή είναι η οργισμένη απάντηση του Στέφανου Χίου στον Νίκο Χατζηνικολάου

"Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΛΗ CLUB ΤΟΥΪΤΑΡΕΙ! ‘Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ’! Νιώθουμε απεριόριστη συμπάθεια για το θυμό του δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου.

Θα συμβουλεύαμε κάποιον να του δώσει κανένα πιεσόμετρο να μετρήσει την πίεσή του καθώς η δικιά μας – δόξα το Θεό – είναι μια χαρά. Πρέπει η Πίνα Κολάντα που πίνει ο κ. Νίκος εκεί στο Ekali Club να έχει κάτι μέσα για να έχει τόσα νεύρα".

Πηγή: athensmagazine.gr

Παίρνει εξιτήριο σήμερα ο Στέφανος Χίος

Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο Στέφανος Χίος, ο οποίος είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια από άγνωστο δράστη.

Ήδη η αστυνομία έχει στα χέρια της τόσο το βίντεο της επίθεσης, όσο και ένα βίντεο που δείχνει πως ο «σχιστομάτης» δράστης είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε με μηχανή μεγάλου κυβισμού να τον παραλάβει όταν θα ολοκλήρωνε την επίθεσή του.

Όπως φάνηκε στο πρώτο βίντεο της επίθεσης, ο Στέφανος Χίος ήταν πάρα πολύ τυχερός, γιατί μόλις δέχθηκε τους δυο πυροβολισμούς το όπλο του δράστη μπλόκαρε και έτσι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχραιμία, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του και κατέβηκε από το αυτοκίνητο με σκοπό να κυνηγήσει τον δράστη.

Στέφανος Χίος εξιτήριο

Η αστυνομία έχει εκτός από το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος την κατάθεση του Στέφανου Χίου, αλλά και τους δυο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, ενώ από την περιγραφή του δημοσιογράφου αναζητά έναν χαμηλού αναστήματος άνδρα με «σχιστά» μάτια.

Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Στέφανο Χίο.

Πηγή: protothema.gr