Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο! - Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο! - Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο

Μία απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας. Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια που ένα 11χρονο αγόρι πλησίασε ένα κλουβί με αρκούδες και βρήκε σοκαριστικό θάνατο καθώς εκείνες τον σκότωσαν!

Σκηνές που προκαλούν φρίκη διαδραματίστηκαν στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Σότσι. Θύμα υπήρξε ο άτυχος Nikita που πλησίασε πολύ κοντά στο κλουβί με τις 2 αρκούδες με σκοπό να βγάλει φωτογραφία και να δείξει στους φίλους πόσο ατρόμητος ήταν, όταν τα χειρότερα συνέβησα.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου επενέβη και σκότωσε τις δύο αρκούδες για να σώσει τον 11χρονο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά γιατί είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Αυτός ήταν ο 11χρονος που σκότωσαν δύο αρκούδες σε ζωολογικό κήπο!

Νικίτα θάνατος αρκούδες ζωολογικός κήπος

Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο

Εντωμεταξύ σοκ προκαλεί και ένα θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά με σακούλα στο κεφάλι

Σοκάρει εξίσου ένα περιστατικό στην Πάτρα - Στη ΜΕΘ βρέφος 10 μηνών από τσίμπημα μαύρης χήρα

Ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μετά τα δύο περιστατικά με τσίμπημα μαύρης αράχνης, γνωστή και ως «μαύρη χήρα» ενώ μάλιστα στη μία από τις δύο περιπτώσεις κινδύνευσε βρέφος 10 μηνών από την Αμφιλοχία.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το μωράκι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας, όπου πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία χορήγησης του αντιαραχνικού ορού, ενώ από το δηλητήριο της αράχνης προκλήθηκαν στο παιδί επιπλοκές στη καρδιά, στο έντερο και το νευρικό σύστημα.

Παράλληλα, πριν από λίγα 24ωρα, μαύρη αράχνη τσίμπησε και μία γυναίκα σε αγροτική περιοχή στην Τριταία Αχαϊας. Η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Δείτε επίσης εδώ τι συμβαίνει στην Πάτρα με τα κρούσματα του κορωνοϊού