Κορωνοϊός: Κρούσμα και στον Παναιτωλικό

Μεγάλη ανησυχία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Κρούσμα και στον Παναιτωλικό

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού μετά τους ελέγχους που πραγματοποιεί η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με ειδικούς σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει:

«Στον καθιερωμένο έλεγχο covid-19 της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε χθες, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκο περιορισμό. Παράλληλα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα ακολουθήσουν επαναληπτικά τεστ».

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν το κρούσμα αφορά αθλητή, κάποιο μέλος του προπονητικού τιμ ή εργαζόμενο στη διοίκηση. Την ίδια στιγμή επιβλήθηκε τοπικό lockdown στον Πόρο. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Πηγή: protothema.gr

Πέρα από τον Παναιτωλικό, δύο κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί και στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη ανησυχία έχει ξεσπάσει στον ΠΑΟΚ καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πριν από δύο μέρες, ο Μίροσλαβ Στοχ είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και λίγο πριν η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 30 ποδοσφαιριστές, αναχωρήσει για το Πήλιο, βρέθηκε και νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού και ήδη το μέλος της αποστολής έχει αποκλειστεί.

Θυμίζουμε πως σήμερα, θα γίνει μία έκτακτη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Δείτε εδώ τι ώρα.

Πηγή: ethnos.gr

Συναγερμός στη Μύκονο ύστερα από τα επτά κρούσματα κορωνοϊού στο μαγαζί της εστίασης Alemagou

Συναγερμό σήμανε το Nησί των Aνέμων, Μύκονος, ύστερα από την εμφάνιση 7 κρουσμάτων κορωνοϊού στο πασίγνωστο μαγαζί εστίασης, Alemagou.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έπειτα από αίτημα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κούκα, προκειμένου να προχωρήσει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό εργάζονται στην υποδοχή και το σέρβις. Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων στο beach bar ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών, ενώ περίπου 80 άτομα έχουν τεθεί σε περιορισμό.

Alemagkoy κορωνοιοσ

153 νέα κρούσματα κορωνοϊού σημειώθηκαν στην Ελλάδα! Μεγάλη η ανησυχία όλων των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr