Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό - Θετικός αγαπημένος παίκτης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό - Θετικός αγαπημένος παίκτης

Κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστα Παπανικολάου βρέθηκε θετικός μετά από τεστ που έκανε. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα!». Δείτε εδώ τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

κορωνοϊος Κώστας Παπανικολάου

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Ιτούδης

Oπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε θετικός στον ιό. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η σύζυγος και η κόρη του ήταν αρνητικές στoν κορωνοϊό.

Ο Ελληνας κόουτς θα παραμείνει στο σπίτι του τις επόμενες μέρες, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αναρρώσει από τον ιό. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας της «ομάδας του στρατού», καθώς θα ταξιδέψει στην ρωσική πόλη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

κορωνοϊός Δημήτρης Ιτούδης

Πηγή: iefimerida.gr

Ηλεία: 3 στελέχη του ΕΟΔΥ διεγνώσθησαν με κορωνοϊό σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Τα στελέχη του ΕΟΔΥ κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια για όλους μας και ενεργούν με πλήρη αυτοθυσία κάθε μέρα. Ο κίνδυνος δεν παύει όμως να παραμονεύει και για τους ίδιους... Όπως έγινε γνωστό 3 στελέχη του ΕΟΔΥ διεγνώσθησαν με κορωνοϊό στην περιοχή της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονται ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό και δεν νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι την Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση και τεστ στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους.

Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 124 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας. Εξ αυτών, τα 44 εντοπίστηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα 15 είναι εισαγόμενα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Εντωμεταξύ, τα κρούσματα στη χώρα μας αυξάνονται με ορμητικό ρυθμό. Δείτε εδώ πόσα κρούσματα καταγράφηκαν εχθές.