Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

«Λύγισε» το διαδίκτυο με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τις πλημμύρες στην Εύβοια, με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Την συμπαράστασή του και τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης, πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, προς τους κατοίκους της Εύβοιας.

«Πονάω και θρηνώ μαζί με τους πολίτες της Εύβοιας γιά τις απώλειες και την καταστροφή σε έναν τόπο που υπηρέτησα με όλη μου την ψυχή. Η σκέψη μου αυτές τις τραγικές ώρες, που τα λόγια δεν περιγράφουν, είναι μαζί σας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.

Κώστας Μπακογιάννης ανάρτηση Εύβοια

Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη

Τι ακριβώς συνέβη με την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Μπακογιάννης

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, όπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αφού άγνωστοι του επιτέθηκαν σε εκδήλωση ενόψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Μόλις τον είδαν άρχισαν να τον βρίζουν, να φωνάζουν συνθήματα ενώ κάποιοι του πέταξαν και μπουκάλια. Παραμένει άγνωστο πώς τα άτομα κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει, επίσης, άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό.

Το περιστατικό σχολίασε μέσω Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος έγραψε:

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την επίθεση που δέχτηκε

επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη

Να σημειώσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε την Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και... κατέγραψε τα πάντα. Είναι λογικό τα πρόσωπα της showbiz να κουράζονται με την δημοσιότητα και τους φωτογράφους που τους περιτριγυρίζουν συνεχώς! Αυτό φαίνεται πως έχει συμβεί και στην περίπτωση της δημοσιογράφου που με το που εντόπισε την κάμερα άρχισε να τρέχει να... κρυφτεί!