Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 40χρονος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Θλίψη για τον άδικο χαμό του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 40χρονος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ένα φριχτό τροχαίο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης, προσθέτοντας άλλον έναν νεκρό στην τεράστια λίστα με τα άτομα που έχουν έως σήμερα χάσει τη ζωή τους στην αιματοβαμμένη άσφαλτο. Σε αυτήν την τραγωδία στην άσφαλτο θύμα ήταν ένας 40χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω τροχαία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, στο ύψος του City Plaza. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Περισσότερα αναφορικά με την τραγωδία στην άσφαλτο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 40χρονο άντρα

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με το notia.gr, έχασε ο άτυχος άντρας τον έλεγχο της μηχανής την οποία οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, έπαθαν τεράστιο σοκ από τις εικόνες που αντίκρισαν.

τροχαία Βουλιαγμένη 40χρονος νεκρός

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το κράνος και η μηχανή βρέθηκαν μακριά από το σώμα του 40χρονου και εκτιμάται πως ο θάνατός του σημειώθηκε λίγο ύστερα από τη σύγκρουση.

Πρόσφατα, γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το τροχαίο που βίωσε και της άλλαξε τη ζωή. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ένα φρικτό ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό και απέβη μοιραίο για δέκα άτομα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες τους Mega, το όχημα βρισκόταν στον κόμβο του Αρδανίου, όταν φαφνικά εξετράπη της πορείας του. Αυτό κόστισε τη ζωή στα 10 από τα 12 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Τα υπόλοιπα 2 άτομα μεταφέρθηκαν με τραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο.

ένα τραγικό τροχαίο είχε συμβεί 4 χρόνια πριν με θύμα τον Παντελή Παντελίδη που είχε σοκάρει τους πάντες. Πρόσφατα ο Ετεοκλής Παύλου δηλωσε το εξής για το τροχαίο Παντελή Παντελίδη: "Δικαίως ζητά αυτά τα λεφτά η Μίνα Αρναούτη!"