Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την 34χρονη

Μόλις έσκασε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την 34χρονη

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η 34χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από μερικούς μήνες, σοκάροντας όλο το Πανελλήνιο. Η Ιωάννα πήρε το οκ από τους γιατρούς και επέστρεψε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το STAR, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη 13:00, ενώ στο πλάι της είχε τον αδερφό της, τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή. Θυμίζουμε πως οι γιατροί είχαν αναφερθεί στο ενδεχόμενο εξιτηρίου μέσα στον Αύγουστο πριν λίγο καιρό.

Eπίθεση με Βιτριόλι: "Μαύρη" μαγεία ήθελε να ασκήσει η κατηγορούμενη στην 34χρονη Ιωάννα

Τρομερά είναι τα νέα στοιχεία που ανασύρθηκαν και αφορούν την σοκαριστική υπόθεση της επίθεσης με το Βιτριόλι. Σύμφωνα με πηγές των αρχών, η κατηγορούμενη φέρεται να σκόπευε να ασκήσει "μαύρη" μαγεία στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα.

Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό προσφάτως, η αστυνομία κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης και συγκεκριμένα, το κινητό και τον υπολογιστή της και να ψάξει ανάμεσα στα δεδομένα που υπήρχαν αποθηκευμένα σε αυτά. Κάνοντας την έρευνά τους ανακάλυψαν κάτι αρκετά συγκλονηστικό.

Μα΄ρη μαγεία βιτριόλι

Η στυγνή και ψυχολογικά ασταθής κατηγορούμενη σχεδίαζε εκτός των άλλων να της κάνει ακόμα και μάγεια! Εν ολίγοις, ήθελε να ασκήσει "μαύρη μαγεία" στην 34χρονη Ιωάννα που τόσο πολύ υποφέρει και θα συνεχίσει για αρκετό καιρό.

Δείτε επίσης, μεταξύ άλλων, νέα στοιχεία στην υπόθεση - Τι άλλο έδειξε το κινητό της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης Ιωάννας, η οποία είχε δεχθεί την ειδεχθή επίθεση με βιτριόλι, που συγκλόνισε την Ελλάδα, με την ίδια να νοσηλεύεται εδώ και αρκετό καιρό στο Θριάσιο νοσοκομείο και το «Γολγοθά» της να συνεχίζεται.

Έπειτα από ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα, κατά το οποίο βίωσε αφόρητους πόνους και συνεχή χειρουργεία προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά τραύματα που άφησε στο σώμα της το καυστικό υγρό, τα πρώτα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους για την 34χρονη και την οικογένειά της....

Διαβάστε τη συνέχεια για τις εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης στο athensmagazine.gr