Σάμος: Το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο

Θρήνος στο νησί

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σάμος: Το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο

Ανυπέρβλητη θλίψη και έντονο σοκ έχει προκαλέσει ο άδικος και πολύ πρόωρος χαμός ενός 20χρονου στη Σάμο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο του του στοίχισε τη ζωή.

Αναλυτικότερα, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην παραλιακή οδό Μαλαγαρίου, στην πόλη της Σάμου.

Πληροφορίες για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δίκυκλο που οδηγούσε 20χρονος και μίνι βαν της Frontex που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός στο νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση απο τη Λιμενική Αρχή Σάμου για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τροχαίο Σάμος Νεκρός 20χρονος

O Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης, στο άκουσμα της τραγικής είδησης ανέφερε: «Όταν το τραγικά αιφνίδιο, αποκόπτει το βλαστάρι από τους δικούς του, ο πόνος απλά είναι ανείπωτος. Την απόλυτη συμπόνια και συμπαράσταση μας στον συνάδελφο της Π.Υ. Σάμου και στη φαμίλια του».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Τροχαίο σημειώθηκε και εχθές με νεκρό έναν 40χρονο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Διαβάστε εδώ.

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ένα φρικτό ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό και απέβη μοιραίο για δέκα άτομα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες τους Mega, το όχημα βρισκόταν στον κόμβο του Αρδανίου, όταν ξαφνικά εξετράπη της πορείας του. Αυτό κόστισε τη ζωή στα 10 από τα 12 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Τα υπόλοιπα 2 άτομα μεταφέρθηκαν με τραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο.

ένα τραγικό τροχαίο είχε συμβεί 4 χρόνια πριν με θύμα τον Παντελή Παντελίδη που είχε σοκάρει τους πάντες. Πρόσφατα ο Ετεοκλής Παύλου δηλωσε το εξής για το τροχαίο Παντελή Παντελίδη: "Δικαίως ζητά αυτά τα λεφτά η Μίνα Αρναούτη!"