Κρήτη: Νεκρός άντρας βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο

Τραγωδία...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κρήτη: Νεκρός άντρας βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός άντρα στην Κρήτη που βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο. Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και τον νεκρό άντρα.

Ειδικότερα, Τέλος στην ζωή του έδωσε όπως όλα δείχνουν ένας άντρας το απόγευμα της Τετάρτης στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Σύμφωνα με το cretalive.gr Το άψυχο σώμα του φέρεται να εντοπίστηκε σε χωράφι, κρεμασμένο από δέντρο.Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Άλλη μία είδηση σοκάρει. Διαβάστε για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο στη Σάμο.

Θρήνος! Αυτοκτόνησε η Daisy Coleman - O βιασμός της και το Netflix

Βαθύτατη θλίψη φέρνει η είδηση του θανάτου της Daisy Coleman, μιας κοπέλα που η ζωή της από πολύ νωρίς την έφερε αντιμέτωπη με τραγικά καταστάσεις και προβλήματα. Η ίδια ύστερα από τον βιασμό της, για τον οποίο μίλησε ανοικτά σε ντοκιμαντέρ του Netflix, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο στη ζωή και αυτοκτόνησε.

Αναλυτικότερα, την ιστορία της 23χρονης Daisy Coleman είχε καταγράψει το Netflix στο ντοκιμαντέρ «Audrie and Daisy». Είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από συμμαθητή της σε ηλικία 14 ετών

Τι συνέβη ακριβώς στην Daisy Coleman; O βιασμός της και το Netflix

Aυτοκτόνησε την Τρίτη (04/08) η 23χρονη Daisy Coleman, η νεαρή που είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε ηλικία 14 ετών από 17χρονο συμμαθητή της, σε πάρτι το 2012 στο Μέριβιλ, στο Μισούρι. Η κοπέλα είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία της στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie and Daisy» και είχε συγκινήσει με την ιστορία της.

Τη δυσάρεστη είδηση της αυτοκτονίας επιβεβαίωσε η μητέρα της, Melinda Moeller Coleman, μέσω Facebook. «Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μια καταπληκτική κόρη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να έδιωχνα τον πόνο της» έγραψε μεταξύ άλλων. «Δεν το ξεπέρασε ποτέ» φέρεται να είπε στο TMZ.

undefined
Η Coleman αφαίρεσε τη ζωή της οκτώ χρόνια αφότου κατήγγειλε έναν συμμαθητή της για βιασμό. Μετά την επίθεση στο πάρτι η μητέρα της είχε καταθέσει ότι τη βρήκε έξω στη βεράντα, με βρεγμένα μαλλιά και φορώντας μόνο μπλουζάκι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Ο μαθητής, Matthew Barnett, που ήταν τότε 17 ετών, συνελήφθη ωστόσο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν δύο μήνες αργότερα, καθώς ο εισαγγελέας της κομητείας Nodaway δήλωσε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Ο δικηγόρος του Barnett είπε ότι ο πελάτης του συνεργάστηκε με τις αρχές και υποστήριξε ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Εν τέλει ο Barnett ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια επιτήρησης. Η οικογένεια της Coleman ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές και ότι οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου είχαν ... διασυνδέσεις με τις τοπικές Αρχές.

undefined

Η Coleman, που τελευταία είχε πάθος με τα τατουάζ, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπέστη εξευτελισμούς και πιέσεις από την τοπική κοινότητα, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και μπλουζάκια που έγραφαν «Matt 1: Daisy 0».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Παράλληλα, στην Ελλάδα είχε φρικάρει η περίπτωση του πυροσβέστη που αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο