Θετικός στον κορωνοϊό ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Θετικός βρέθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς που μετά το τέλος των ολιγοήμερων διακοπών και παρότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα υπάκουσε στη γενική οδηγία για έλεγχο κορωνοϊού πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κιλκίς την οποία υπογράφει ο ίδιος ο διοικητής έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιείται σε υγειονομικούς υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς όντας πλήρως ασυμπτωματικός και προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του διαγνώστηκε θετικός SARS-COV-2.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον νοσηλεία. Τα καθήκοντά του θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

Την ίδια στιγμή, βρέθηκαν 9 κρούσματα και στο νοσοκομείο Παπανικολάου στο προσωπικό!

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός - ΑΧΕΠΑ: Μικρή βελτίωση στην υγεία της 17χρονης

Τις τελευταίες ημέρες σύσσωμη την κοινότητα της Θεσσαλονίκης αλλά και τη χώρα μας γενικότερα έχει απασχολήσει η είδηση της 17χρονης κοπέλας με κορωνοϊό που βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, σε κρίσιμη κατάσταση. Τελευταίες πληροφορίες μας ενημερώνουν πως έχει υπάρξει μικρή βελτίωση της κατάστασης της υγείας της 17χρονης.

Αναλυτικότερα, η κατάστασή της κρίνεται σταθερή αν και σοβαρή. Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ παραμένει από το Σάββατο η 17χρονη που διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό.

Μικρή βελτίωση στην υγεία της 17χρονης

Η κατάστασή της κρίνεται σταθερή αν και σοβαρή, ενώ εχθές το βράδυ, σύμφωνα με τους γιατρούς, παρουσίασε ορισμένα σημάδια βελτίωσης.

κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ 17χρονη

Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του νέου ιού που έχει διασωληνωθεί, στη χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία του αρχηγείου της αστυνομίας, η Θεσσαλονίκη σημείωσε ρεκόρ σε κρούσματα και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας το τελευταίο πενθήμερο και σε σχέση με την Αττική.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Στους 231 ανέρχονται οι νεκροί στη χώρα μας καθώς, κατέληξε άνδρας στο «Αττικόν.