Θρίλερ στα Τρίκαλα: 84χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε "λουτρό" αίματος

Προκαλεί δέος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θρίλερ στα Τρίκαλα: 84χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε

Συγκλονίζει η είδηση που θέλει μια 84χρονη γυναίκα να βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα "λουτρό" αίματος στην περιοχή των Τρικάλων. Όλοι στις τοπικές αρχές έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν το σκηνικό αυτό, ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε πεθαμένη η άτυχη ηλικιωμένη δημιουργούν πολλά άλυτα ερωτήματα. Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Ειδικότερα, νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκε μια 84χρονη στην περιοχή των Τρικάλων το απόγευμα της Πέμπτης.

Νεκρή 84χρονη σε "λουτρό" αίματος στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola, η άτυχη γυναίκα, που έμενε μόνη της, βρέθηκε πεσμένη μεταξύ της αυλής του σπιτιού της και του δρόμου, με τραύματα στο κεφάλι.

Επειδή δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να διαπιστώσει τι ακριβώς έγινε και η ηλικιωμένη έχασε την ζωή της.

Νεκρή 84χρονη Αίμα Τρίκαλα

Τη γυναίκα είδαν πεσμένη νεαροί που έπαιζαν στην γειτονιά, οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν κάποιους ενήλικες και στη συνέχεια βρέθηκαν στο σημείο η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, για να διαπιστώσουν πως ήταν νεκρή. Θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή, ώστε να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εφιάλτης σημειώθηκε και στη Μαγνησία με μία 31χρονη γυναίκα που "έπεσε" νεκρή στην πλατεία του χωριού. Διαβάστε εδώ τι συνέβη ακριβώς.

Φρίκη στη Βούλα - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα χωρίς τα ρούχα της

Κανονική φρίκη προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή, σύμφωνα με την οποία, στη Βούλα βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή στο διαμέρισμά της, χωρίς τα ρούχα της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα χωρίς να φοράει τα ρούχα της ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Να σημειωθεί πως μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από μερικές μέρες στη Βούλα, όταν μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από πυρκαγιά. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Βούλα νεκρή γυναίκα

Πηγή: athensmagazine.gr